Târgu Mureş
30 May, Thursday
14° C
TOP

Concert AndărCavăr Bend în Office

Unul dintre cei mai populari oameni la ora actuală din Tg Mureş, cot la cot cu Raed Arafat, devenit recent Ministru al Sănătăţii, este Viiiiiiziiiiii Imre, cel care ne face inima de tîrgu mureşeni să bată mai cu mândrie, de când l-am văzut prestând atât de frumos la TV la Vocea României.

Vă spun sincer că am urmărit ambele emisiuni cu Vizi şi am avut mari emoţii, mai ales la confruntări, de parcă mă uitam la Campionatul Mondial de Fotbal cu România în finală. Sunt foarte bucuroasă pentru Vizi, este un tip carismatic din cale afară, care ne face cinste. Se simte că oraşul nostru e imbrăcat de oamenii comici, buni şi integri. Bravo Vizi, te anunţ pe această cale că ai aici în Mureş mulţi mulţi fani înfocaţi, care te vor în finală şi te vor susţine every step of the way.

Aşaaaa şi acum că am scris ce aveam pe suflet vis-a-vis de Vizi Imre, vă anunţ, cu un zâmbet imens pe buze, că urmează să luăm parte la un nou concert Andărcavăr cu Vizi şi Paul. De Paul Socol ştiu să vă spun că a terminat Facultatea de Artă din Tg Mureş, e un actor foarte bun şi e cunoscut în Cluj şi ca activist. Eu mai mult l-am urmărit când era amfitrion la Festivalul de Satiră şi Umor, festival de care nu am auzit nimic anul acesta. Dacă ştie cineva ceva, îl rog să ne dea şi nouă un poke.

Ca să revin la subiect, sâmbătă 10 noiembrie, începând cu ora 22.00, în localul lor preferat Office (spun asta fără emoţii) vin ai noştri ca brazii Andărcavăr Bend, să ne binedispună. Eu şi Sandra vom fi acolo să facem galerie.

În încheiere vă las un link cu o parodie a unui “mare clasic în viaţa” interpretată fără cusur de băieţi. Ne vedem acolo :).

Comments (5)

 • Sandra Sc

  eu vin să mă râd, de fapt :)) niciun stand-up comedy nu va bate veci Andărcavăr Beeeend ! :))

  reply
  • Alex

   Sa TE razi? -__-

   reply
   • Sandra Sc

    Da, hai, simte o gluma, o ironie, hai ca poti.

    reply
    • Alex

     Won’t get yo ass to be a kick-ass journalist like this [-(. Ntz, ntz.

     reply
     • Sandra Sc

      Era comentariu, no, si stii ca era gluma, te baaat :))

Post a Comment