Târgu Mureş
15 Jul, Monday
30° C
TOP

Festivalul Internaţional de Film de Scurt-metraj ALTER-NATIV

Aşa cum spunea şi Sandra într-unul din ultimele ei articole, parcă în această perioadă autumnală se întâmplă în Tg Mureş mai multe evenimente decât în tot restul anului la un loc :).

Am aflat recent de un festival de film de scurt metraj ce se desfăşoară în această perioadă (7-11 noiembrie) la Palatul Culturii. Aruncând un ochi peste site-ul lor, am văzut că vor fi difuzate foarte multe filmuleţe dintr-o varietate de ţări europene.

Acest festival este organizat de Uniunea Democratică a Tineretului Maghiar din judeţul Mureş, care este una dintre primele organizaţii neguvernamentale de tineret înfiinţate chiar după evenimentele din decembrie 1989.

Dacă vă interesează programul îl puteţi afla accesând acest link, iar dacă vă place despre ce e vorba, vă aduc la cunoştinţă că preţul unui bilet este 15 lei iar preţul unui abonament pe durata întregului festival este de 40 de lei. Acestea pot fi achiziţionate de la Palatul Culturii, la intrarea dinspre Primărie.

Încerc, dar nu promit nimic, să ajung şi eu cel puţin într-o zi, să vizionez filmele înscrie şi să revin cu un feed back.

Post a Comment