Târgu Mureş
20 Mar, Monday
11° C
TOP

Concert cu Ioan Gyuri Pascu în Zone X

Copilăria mea a fost una marcată de Vacanţa Mare, Ştirile de sâmbăta-asta şi Divertis. Ei ne enterteinuiau la tv în zilele de demult. Şi nu e de mirare că pentru mine numele de Ioan Gyuri Pascu îmi stârneşte cel puţin un zâmbet.

E una dintre figurile emblemă de comedianţi ai anilor ’90. Ideea e că e un nume celebru, care pe lângă faptul că e persoană publică, mai şi cântă. Genul de muzică promovat este folk, iar din câte am aflat recent, performează alături de trupa The Blue Workers.

Aşadar acest articol este pentru nostalgici, dar şi pentru cei care vor să se deconecteze la un concert cu muzică live de calitate. Sâmbătă în data de 20 aprilie, în Zone X, începând cu ora 21.00,  Ioan Gyuri Pascu promite un show frumos, de neratat. Biletul costa 30 de lei, rezervări de pot face la numarul de telefon 0755 081 582, iar cei de la Zone X recomandă să ajungeţi la faţa locului cu cel puţin cu 45 de minute înainte de începerea concertului, pentru a vă lua în primire masa (sper doar să nu se mai încurce…cunoscut fiind fiasco de la Stand Up Comedy cu Bordea).

Vă urez de pe acum, oriunde vă veţi găsi sâmbătă, o seară plăcută şi relaxantă.

Post a Comment