17 Jun, Monday
0° C
TOP

Concert Fără Zahăr în Office

Luna asta mă simt de parcă aş fi câştigat la jocuri mecanice, pentru că mi-au intrat 3 concerte mari şi late.

Primul e byron în 6 aprilie la Teatrul Naţional, unde băieţii îşi prezintă noul lor album 30 seconds of fame (detalii aici); apoi în data de 11 aprilie e lansare album acustic Viţa de Vie în Jazz (am ascultat “Basul şi cu toba mare” acustic şi sună divin, cred că în Nirvana albumul lor merge pe fundal), iar seria o încheie băieţii de la Fără Zahăr cu un concert în Office.

Despre primele două s-a scris la noi pe site, iar acum vreau să îl anunţ şi pe al treilea. Poate nu aţi auzit de trupa Fără Zahăr dar cu siguranţă le stiţi una sau două piese. Sunt parodianţi recunoscuţi, cel mai bun produs al lor fiind versiunea în limba română a piesei Stan a lui Eminem. Piesa se numeşte Sandu şi e românească tare. Recent am găsit o glumă bună care se potriveşte piesei “Romantic incurabil, un vasluian şi-a uimit soţia de Valentine’s Day! Nu a bătut-o” :P.

Ei bine, cam aşa sunt toate piesele celor de la Fără Zahăr, pline de umor şi bine gândite cu “versuri comice, de satiră socială şi teme inspirate din viața satului”; daca îi ascultaţi sigur nu veţi da în diabet. Vă invit aşadar la concert , sâmbătă 13 aprilie în Office să îi ascultăm cum fac băşcălie de tot ce mişcă-n ţara asta. Se preconizează o seară faină, haideţi să o petrecem împreună. În deschidere cântă The Brad Pits (“Trupă indie rock din Iaşi care împarte doi membri cu formaţia Fără Zahăr”), despre care nu am auzit nimic, dar dacă e să facă o impresie bună, vin cu un review al concertului lor :D.

Ne vedem în Office începând cu ora 22.30,. Intrarea în local se face de la ora 20.00, iar prețul unui bilet este de 15 lei.

Post a Comment