17 Jun, Monday
0° C
TOP

Piscina ing. Mircea Birău sau mai cunoscuta piscina TCM

Joi fiind ceva competiţie de Polo la bazinul olimpic a trebuit să mă reorientez dacă voiam să înot.  Am fost la piscina TCM. pfuaiai de n-ar fi conducerea comunistă ce loc fain ar putea sa fie…. Piscina se află În spatele Sediului SRI mureş, în pe unde e intrarea la sala Enjoy.

S-a renovat tot. Au dulăpioare cu cheie pentru toată lumea , vestiare individuale, nu ca la bazinul olimplic. Este automat de unde îţi poţi cumpăra slipi, ochelari, cască. Casca e obligatorie!.  În rest bazinele sunt la fel doar un pic renovate. În cel mare pute rău pe margini a stătut… cel mai probabil când au renovat au renovat doar la suprafaţă.

Băile sunt onorabile, există uscătoare de păr, din poze am văzut că există şi saună şi jacuzzi dar eu nu m-am lovit de ele. Apa e mai caldă decât la Bazinul olimpic şi înăuntru e mai cald. Singura problemă ar fi că e foarte mic bazinul şi cu 15 oameni care înoată e plin de numa’ te enervezi.

În rest apucăturile sunt la fel de comuniste nu ai voie să urci la bazin pe la intrare(unde există nişte scări) pentru că pitong. Ca la spitalul judeţean unde dacă te vede mai fraier îţi explică portarul că uşa x este doar pentru doctori şi conducere.

Programul pentru începe de la 06.00 din două în două ore iar de la ora 14.00 e doar pentru adulţi sau copii însoţiţi.  Intrarea e 9 lei, cască de unica folosinţă puteţi lua de la intrare e 2 lei iar la automat costa vreo 8 lei cea mai ieftină. ochelarii sunt vreo 15 lei sau 30 de lei…  costumele de baie tot pe acolo.

 

poze furate cu print screen de pe site+ul primarie

Post a Comment