Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Concert Live în Sufragerie: Nick (Luna Amară) & Space Needle aka Purje

Dacă nu v-am lămurit din titlu, vă aduc la cunoştinţă că “Sufrageria” le aparţine celor de la J’ai Bistrot, deşi mi se pare că şi-au pus amprenta atât de bine asupra termenului, încât nu mai necesită nici o lămurire. Sufragerie e destul.

Toată lumea boemă, ştie foarte bine că îşi dacă doresc un concert live, atmosferă chill şi bună dispoziţie, trebuie doar să verifice orarului Bistot-lui, pentru că la cât de dese sunt evenimentele, este imposibil să nu gasească ceva pe gustul propriu.

Astfel că, în Vinerea Mare, în Sufragerie, va avea loc un concert live, aşteptat de public (am dedus asta de pe facebook).

Cei care vor cânta live sunt în această ordine:  NICK FĂGĂDAR (Luna Amară) – piese de pe viitorul album solo AUTUMN HOTEL, dar şi interpretări acustice Luna Amară
și  ALEX PURJE (Rain District, Redrum) – piese proprii din proiectul solo SPACE NEEDLE (grunge unplugged).

Ei bine, dacă sunteţi fani, vă place muzica unplugged, şi vă place lista artiştilor, sunteţi aşteptaţi, vineri 13 Aprilie, începând cu ora 8,30 în J’ai Bistrot. Pentru că aşa e frumos, veţi fi nevoiţi să vă arătaţi suportul faţă de artă, suport materializat în suma de 10 lei.

Le urez artiştilor un spectacol bun şi vouă distracţie plăcută.

PS: în altă ordine de idei, vă urez, vouă tuturor cititorilor sărbători frumoase şi liniştite alături de cei dragi.

Comments (2)

  • mihai

    Trebuia sa specifici ca e in Vinerea mare :)) chiar ma gandesc cum ar fi sunat promovarea unui astfel de concert fara a mentiona asta :))

    reply

Post a Comment