Târgu Mureş
22 May, Wednesday
18° C
TOP

S-a reInaugurat Fain Frumos

Am aflat de pe facebook că Fain Frumos s-au reinventat. Adică au fost toţi, dar acum au rămas doar Fain Frumos. Nu puteam să ratez reinagurarea lor, pentru că sunt faimoşi pentru “niebuniile” lor.

Despre băieţii de la Fain Frumos am aflat că sunt la ora actuală în număr de 6 şi că activitatea lor de bază e să se simtă fain frumos şi să inducă şi doritorilor aceeaşi stare. Ei în esenţă sunt o asociaţie cultural stiinţifică, iar majoritatea ideilor pentru evenimente apar la o bere/whiskey/vin, după care ideea o pun în practică, iar apoi  se face un studiu de caz bazat pe experiment. Cam asta s-a întâmplat şi vineri seară. “Biletul de intrare” a fost un pahar de punch home made numit Sangria pentru toţi cei prezenţi, iar apoi s-a dat startul nebuniei. S-au organizat jocuri, printre care un fel de ping pong, unde una din părţi ajungea să bea, mult :). Lumea s-a simţit bine, iar finalul a fost apoteotic, cu ture de somn prin cele mai bizare locuri cum ar fi mesele de pe terasa de afară, ori în noaptea respectivă nu a fost neapărat o temperatură specifică unei nopţi de vară. Dar toată lumea e intactă, dispusă oricând să repete un experiment Fain Frumos.

Am fost informată şi că proiectul Fain Frumos a început în Office, dar ulterior au primit oferte şi din alte părţi, oferte care probabil vor fi onorate pe viitor. În concluzie, suntem asiguraţi că vom mai avea parte de evenimente unde să ne simţim Fain Frumos, unde să uităm de cotidian, ce să mai, să ne petrecem ca la carte, aşa cum ne stă cel mai bine.

Mă bucur pentru băieţi, îi felicit pentru reInaugurare şi abea aştept să mai auzim de ei. Am făcut rost şi de câteva poze, pentru a vă face o imagine cam ce a fost acolo, iar dacă vă regăsiţi prin poze, nu ezitaţi să vă tag-uiţi :).

 

Post a Comment