Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
22° C
TOP

Concert Luna Amară “Storytellers” în Dublin Irish Pub

Nu cred că mai e nevoie să spun că Luna Amară e cu siguranţă una dintre cele mai controversate trupe rock din România, fiind cunoscută pentru piesele cu mesaj puternic şi muzica de calitate. Acum 2 luni, trupa a început seria de concerte inspirată din celebrele VH1 Storytellers.

Până acum, concerte Luna Amară de acest tip au avut loc doar în Braşov, Cluj-Napoca, Bucureşti şi Constanţa.
Pe data de 13 iulie, însă, ne întâlnim cu ei la Tg. Mureş, în Dublin Irish Pub, pentru a afla câteva din poveştile ce se află în spatele pieselor şi pentru a asculta un concert live acustic al binecunoscutei trupe.

Conceptul acestui tip de concert e simplu: membrii formaţiei vorbesc despre piesele din playlist sau povestesc publicului diverse întâmpări legate de momentul compunerii sau înregistrarii piesei respective, de exemplu.Există şi o latură interactivă: publicul poate pune intrebări despre piese, versuri, mesaj, etc. Cu cât întrebările sunt mai interesante, cu atât seara va fi mai reuşită. Luna amară va cânta setul acustic, cu ocazia acestui concert-eveniment. Playlist-ul e în mare parte bazat pe albumul “Don’t let your dreams fall asleep” însă, veţi putea auzi, în premieră, versiuni acustice ale unor piese de pe albumul “Pietre în alb”, nelipsind însă nici piese binecunoscute de pe albumele “Asfalt” şi “Loc lipsă”.

Eu zic că niciun om iubitor de muzică (rock) bună nu poate lipsi de la acest eveniment. 😀

Concertul începe la orele 21.00, iar intrarea e 15 lei.

Event pe Facebook.

 

Concert Luna Amară “Storytellers” în Dublin Irish Pub

Comments (1)

  • paula

    Wow cate share-uri. Nu imi amintesc ultimul art, care sa fi avut asa de multe. Nice!!!!!!!!!!!

    reply

Post a Comment