Târgu Mureş
21 May, Tuesday
26° C
TOP

Concert simfonic susţinut de Silvan Negruţiu

De ce iubesc eu muzica clasică? Pentru că transmite atât de multe emoţii fără a se folosi de vreun cuvânt. Arta în general transmite emoţii, dar parcă muzica e pasarea măiastră ce te poate fermeca de la prima notă.

Pentru toţi iubitorii acestui stil de muzică, Filarmonica de Stat Tîrgu Mureș a pregatit un spectacol foarte frumos alcătuit dintr-un repertoriu aparţinându-i exclusiv lui Beethoven. Dirijorul acestui spectacol va fi  Gergely Ménesi iar solistul Silvan Negruţiu.

Silvan Negruţiu are 27 de ani şi este absolvent al Academiei Regale Irlandeze de Muzică din Dublin iar în prezent este doctorand şi profesor asistent la Shenandoah University din Virginia SUA, fiind considerat unul dintre cei mai promiţători pianişti ai României.

Acest concert simfonic este un eveniment cultural de care ar trebui să se bucure fiecare târgu-mureşean. Concertul are loc mâine, 24 Noiembrie, de la ora 19 la ora 21 în sala mare a Palatului Culturii. Preţul unui bilet este de 20 de lei iar posesorii de Studcard beneficiază de o reducere de 50%. Biletele se pot procura de la Agenția de Bilete a Filarmonicii care se afla tot în incinta Palatului.

Post a Comment