Târgu Mureş
22 May, Wednesday
20° C
TOP

Concert The MOOod în Tg Mureş

Cei din Saga sunt on fire, cum ar spune americanii, şi se pare că nu stau locului nici măcar o săptămâna, organizând evenimente peste evenimente.

Săptămâna aceasta i-au invitat, pentru a face atmosferă, pe cei de la  The MOOod. Aceştia au mai fost în acest an în Tg Mureş, am scris despre asta în februarie, atunci susţinând un concert în Office.

Nu are rost să lălăi aici cât de buni şi talentati şi grozavi sunt cei de la The MOOod. Sincer, mi se pare că muzica lor face asta pentru ei. Sunt o formaţie care emană energie şi al cărui stil e electrizant. Sunt o revelaţie în industria muzicală românească, motiv pentru care eu recomand să fie atent urmăriţi.

Concertul va avea loc joi 8 noiembrie, ora 22.00, în Saga. Preţul unui bilet este de 15 lei fără Studcard şi 12 lei cu Studcard.

Astfel că dacă vă era dor de ei şi al lor Stay Right, piesă de care nu mă pot sătura, ne vedem joi în cafeneaua Saga. Pentru rezervări, sunaţi la nr de telefon 0757 342 700.

PS: se pare că vocalul trupei va părăsi formaţia în curând, astfel că e probabil ultima oară când aceştia pot fi văzuţi in această formulă la Tg Mureş.

Post a Comment