17 Jun, Monday
0° C
TOP

Update-uri masaj erotic

Pentru ca evident colegele mele ,care n-au nicio o problemă cu faptul ca eu înjur ca uşa cortului dar suferă amarnic pentru că scriu despre prostituatele astea mascate,  n-au făcut niciun articol pentru azi o să revin eu cu informaţiile pe care am reuşit să le aflu despre saloane şi striptease.

În primul rând în mureş există două saloane de masaj erotic bune, Oniris şi Passion.  Acuma se pare că există o oarecare unanimitate când vorbim despre care-i cel mai bun, adică Oniris. Cică ar avea cele mai frumoase fete, tarife bune gen 150 de lei cu finalizare… by hand.  Dacă vrei două gagici cică e 320 de lei şi mai ai şi extra oferte cu tot felul de minuni mai scumpe. Ideea e că din ce zicea sursa mea de încredere pentru un ciubuc suficient de gras şi mai ales dacă eşti client fidel fetele fac de toate pentru toţi de la blow job, la sex normal sau anormal :)).

Acuma cică tot sursele mele de încredere mi-au spus aşa: că e mai rentabil să mergi la masaj erotic unde dai 150 de lei şi te simţi bine sau mai plusezi ceva şi te simţi foarte bine decât să mergi la striptease, sau cum zic ghiolbanii striptis, şi te costa între 450 şi 600 RON pentru că acolo gagicile sunt platite din consumaţia ta nu din serviciile prestate.

Eu ca şi cluburi de noapte, striptease ştiu de Babylon, L’amour şi XXL dar poate că or mai fi altele.  Onirisul ăsta are şi site şi puteţi vedea gama de servicii.  În rest adresele exacte nu le ştiu la niciunul dar în general ştiu taximetriştii.

Dacă vă întrebaţi de ce apar pe outinmures.ro astfel de informaţii ţin să vă informez că şi asta e entertainment pentru unii şi că prestatorii de astfel de servicii plătesc taxe cam în aceeasi măsură în care plătesc majoritatea posesorilor de cluburi deci au şi ei dreptul să apară pe la noi cât timp nu e activitate ilegală.

Comments (8)

 • AlinG

  Adresele exacte le primesti dupa ce faci ‘programare’.

  Ar fi interesant un articol scris dupa ce faci o vizita la fiecare salon in parte, asa poti veni cu o parere personala. Presupun ca o sa fie de acord saloanele sa iti dea un masaj free pentru un review pe site.

  reply
   • AlinG

    De bine oricum nu prea te-am vazut sa scrii :p

    Oricum, ma repet, ar trebui sa acorzi mai multa atentie modului in care scrii articole, asta daca vrei sa fi luat in serios. Din cate vad, calitatea articolelor nu creste cum ar fi normal si de astepta ci din contra, scade foarte vizibil. outinmures.ro devine o gluma…

    reply
     • Preda

      Mihai.Esti un cacacios las.In primul rand pentru ca faci reclama unor saloane ilegale care nu platesc nici un fel de taxe si care trag ,,pielea,,atat de pe clienti cat si de pe ,,albinutele,,lor neangajate bineanteles.Te dai mare ca esti un aparator al comunitatii dar de fapt esti ca si marea majoritate un fake cum este mai toata natia asta de romani.Daca mai scrii un articol sau faci o recenzie ..documenteaza-te intai tataie si nu mai duce in eroare.

     • Hahahaha. Vorbeste omul care cauta ovule pe net.( http://cemerita.ro/donez-sperma-cumpar-ovule/#comment-11426 ) Genial! :-)) (pe site-ul respectiv a comentat cu nume diferit, sa-si ascunda curajosul numele)

 • Magda

  In mod normal fetele nu ar avea voie sa aiba nici un fel de contact sexual cu clientul, dar am auzit ca se poarta peste tot, nu numai la noi. Nu e profi si nici legal. Sincer, consider ca cel mai mult conteaza sa stie ce fac acele fete, sa ofere cu adevarat clientilor momente de neuitat prin arta masajului.

  reply
 • Vizitator Alt

  Am fost acolo. E un loc dezastru, lipseste eleganta, atmosfera. Am platit 180 de lei pentru o ora (150 e 40 de minute), dar am primit 40 de minute si o fata varza cine a vrut sa ma termine dupa 2 minute si nici n-a vrut sa ma maseaza normal! NU RECOMAND DE LOC!

  reply

Post a Comment