Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
15° C
TOP

Concerte ROCK @ Jazz&Blues

Nici nu stiu de unde sa incep.In ordine cronologica, ar fi o idee. Asadar:

Miercuri, 23 ianuarie: Speak Floyd: Pink Floyd Tribute Band cum ar veni, din Cluj. Nu stiu sa va zic, sincer, pretul biletului sau alte detalii.

Duminica, 27 ianuarie: Truda (Cei care au vreo treaba cu rock-ul, au idee despre aceasta trupa, eu personal, nu o tolerez, dar altora le place. Cei care nu au auzit de aceasta trupa, nu cred sa fie interesati de un asemenea concert. Am inteles ca experienta e faina :)) ). In deschidere, trupa Loudrage (trupa din Ludus) si Vecker. Pretul unui bilet este de 15 lei, daca este cumparat la intrare si 10 lei daca este cumparat in avans.

Iar pentru concertele din februarie vomface articol separat, sa nu se piarda informatia. Oricum, aveti concertele trecute pe afis. Desi nu sunt mare consumatoare al acestui subgen de rock, recunosc ca imi place mult ce face acest Oli!Management (organizatorii concertelor de pe afisul de la articol). Mai multe concerte rock nu ar strica in acest oras, sa mai echilibreze balanta care atarna momentan spre partea de party-uri obscure de muzica electronica.

Post a Comment