Târgu Mureş
22 May, Wednesday
18° C
TOP

Concurs pe pagina noastră de facebook

După cum tot anunţ de câteva zile (vreo 14 😀 ) vrem să facem un concurs exclusiv pentru facebook. De fapt este o campanie mai lungă, vreo două luni.

Partenerul nostru este magazinul Profi Office , magazin de papetarie , rechizite, Birotică. Găsiţi cam tot ce înseamnă în materie de consumabile de birou, de la hârtie la pixuri,  caiete şi ce vă trece prin minte.  Na şi pentru că ei vor să fie foarte prezenţi online( a se nota că au pagina de facebook nu profil) s-au gândit la noi că am fi o soluţie bună ca să aflaţi şi voi de ei. Magazinul se află în centru , pe strada călăraşilor nr 1, lângă Radio Gaga în locul magazinului Iguana , sau ce a fost acolo.

Ce ar fi bine să ştiţi e că pentru posesorii de studcard este o reducere de 10% .

Aşadar în dulcele stil caracteristic Outinmures.ro vă vom oferi nişte vouchere de cumpărături timp de două luni de acum încolo prin concurs. ce trebuie să ştiţi de la început , ca orice înscriere este validă cu o singură condiţie: să fiţi fani ai paginii de facebook a magazinului Profi Office! Normal că trebuie să fiţi şi fanii noştri…

Primul concurs care are premiu un voucher de 50 de lei începe de azi. Durează 7 zile( până miercuri la 23.59) .  Concursurile sunt exclusiv pe facebook…  pe pagina noastră.

Comments (2)

  • E foarte scump Profi Office! Cel mai scump din oras… Am cautat de MULTE ori chestii acolo si n-am vazut in alta parte mai scumpe…

    reply

Post a Comment