Târgu Mureş
22 May, Wednesday
18° C
TOP

Coreea de Nord, un lagăr cât o ţară. Lansare album foto

Mă ştiţi , sunt un fan al istoriei comuniste şi al atrocităţilor comise de comunişti în sensul că vreau să ştiu tot ce e legat de atrocităţile comise de comunişti.  Partea tristă e că în lume există regimuri totalitare şi încă există oameni care nu cunosc libertatea.

Coreea este una din acele tări în care nu există niciun fel de libertate. Iar Adelin Petrişor a fost acolo şi a venit cu un documentar şi un album foto.  Pe 17 decembrie la Dublin Irish Pub de la ora 18 va fi lansat albumul “Coreea de Nord, un lagăr cât o ţară” în prezenţa lui Adelin Petrişor. Moderator al întâlnirii va fi Sorina Bota iar evenimentul este susţinut de Azomureş şi Reea.

Cât despre ce puteţi vedea:

Imaginile spun povestea unei societăți care nu are legătură cu nimic din ceea ce noi considerăm a fi “normal”. Ele surprind crâmpeie din viața unor oameni “fără viață”. Câteva dintre aceste fotografii au fost premiate la categoria „Editorial non-pro” a concursului International Photography Awards desfășurat în Statele Unite și au fost nominalizate la „Discovery Of The Year”, Lucie Awards 2012.

Eu o să fiu acolo… Înscrierile se fac aici

Post a Comment