Târgu Mureş
30 Nov, Thursday
-1° C
TOP

Cosmote abonament nelimitat- eu am vrut dar ei nu si nu

Ieri (luni) a început o super campanie de promovare a abonamentelor Free de la Cosomote.

Toate bune si frumoase , când am terminat la birou m-am dus în primul Germanos să-mi iau abonament, telefon toate cele.

Prima zi m-am dus să mă interesez de acte şi dacă se poate face pe firmă. O oră am stat în magazin , nu s-a putut afla, am plecat m-au sunat ei, evrika se poate.

A doua zi am venit cu actele şi cu cardul. Vreau abonamentul ăla(Free L nelimitat tot inclusiv strainatate dar doar 1Gb net), vreau telefonul ăla(allview P6 Quad), uite cardul, uite actele dă-i bataie Niculae.  Stăm aproximativ o oră în care se completează cereri se copiază acte se trimit la back office la Bucureşti ca să vină minunatul răspuns că trebuie să plătesc telefonul-469 lei şi 450 de lei depozit, plus să aduc document  de sediu (extras carte funciară) valabilă. Cireaşa de pe coliva a fost ca depozitul nu-l pot plati cu cardul doar cash, peşin, hârtii, că doar eu sunt mare cocalar şi am vreodata în viaţa mea mai mult de 50-100 de lei în buzunar.

Le-am mulţumit frumos  şi-am plecat. Îmi comand frumos telefon de pe emag, cu 900 RON(dacă-s baiat deştept îmi iau resigilat că-s meseriaş) şi Doamne ajută nu plătesc  2 ani 31 de euro pentru că ei îs meseriaşi şi mă tratează ca pe un prost.

Momentan încarc prepay orange cu 10 euro/luna unde am 2000 de minute şi 150 de minute nationale si la fel sms-uri plus net 1 Giga.   şi dacă plec mai mult în străinatate mai încarc cu 10 euro… să zicem de două ori pe an.  aia îmi iese undeva la 140 de euro pe an- 280 de euro pe 2 ani. 

Dacă mi-aş lua abonament mă costă 372 de euro pe an 744 de euro pe 2 ani plus 100 de euro un telefon nou. 

Apoi nu mai bine dau 200-250  de euro pe-un telefon la liber ? si economisesc 300 de euro în doi ani? şi nici n-am bătaie de cap cu abonamentul  nici nimic? sau îmi cumpăr unul cu 300 de euro.

numa’ zic…

Comments (2)

  • Ioana

    ce-o ajuns si blogul asta…. De le evenimente in mures am ajuns sa vb despre frustrarile lui mihai.

    Nu-i pasa nimanui ca ti-ai luat telefon si ca ai vrut sa-ti faci abonament nu stiu de care.

    Vorba ta…. numa zic….

    reply

Post a Comment