Târgu Mureş
20 Sep, Monday
11° C
TOP

Crazy Mask Party în Gallery Social Club

Având în vedere că nu se întâmplă foarte multe evenimente la noi în oraş, nici material pentru articole nu avem. Dar cum apare ceva, noi dăm de veste.

Sâmbătă 24 august, dupa stand up comedy cu Bordea, Micutzu şi Dan Badea, începănd cu ora 23.00 cei din Gallery lansează o provocare în valoare de 100 de euro.

Cei din cort organizează o petrecere cu tema de bal mascat, iar cel mai inspirat costum se vrea premiat cu 100 de euro. Cârcotaşii nu dau foarte multe şanse unei astfel de petreceri, deoarece lumea nu prea răspunde pozitiv la astfel de idei cu măşti. Dar stimulul acesta de 100 de euro s-ar putea să încline balanţa în partea opusă. Doar seara de sâmbăă poate să demonstreze cine are dreptate, de aceea, vă rog, dacă ajungeţi prin cort sâmbătă, să ne trimiteţi o poză, eventual pe facebook, cu atmosfera din club, să vedem şi noi cum a fost primit evenimentul.

Sincer, eu mai văd un alt obstacol: sâmbăta în cort lumea cam merge după nunţi, ori nu văd posibil scenariul ca fetele să îşi înghesuie în poşetele plic vreo mască, iar băieţii nici atât. Dar rămâne de văzut.

Aşadar, cei interesaţi de eveniment, aveţi liber la imaginaţie pentru seara de sâmbătă pentru Crazy Mask Party din Gallery Social Club!!!

Vă urez o săptămână relaxată şi distracţie plăcută în weekend ;).

Comments (1)

  • sunt destule evenimente… doar ca sunt boring :)) vine BUG mafia la Aristocrat sambata, concerte, petreceri… sunt. :))

    reply

Post a Comment