Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

Stand up Comedy cu Bordea, Micutzu şi Dan Badea

În această vară cu siguranţă nu putem să ne plângem că am fost privaţi de stand up comedy. Chiar discutam cu Sandra că nu se întâmplă prea multe în oraşul nostru în această perioadă, dar show-uri de stand up comedy au fost din plin.

Eu cam cunosc segmentul de comedianţi români şi sunt de părere (am mai spus-o şi cu alte ocazii) că Bordea Cătălin  e cel mai bun la ora asta. Faptul că se dă şi pe la tv cu Dan Capatos…nu îmi stârneşte nici un fior, dar show-urile lui da.  Are fler şi face lumea să râdă cu lacrimi.

Partea drăguţă este ca nu vine singur  (scriu imediat când,  doar locul e clar că e  Saga) cu Micutzu, pe care nu l-am văzut live niciodată. Este printre puţinii care mi-a scăpat, dar cu atât mai bine pentru mine,  fiind o novice, am să mă pot bucura la capacitate maximă de spectacol. Recent am aflat despre Micutzu că ar avea un stalker pe la Bucureşti, vă daţi seama că trebuie să îl fi vrăjit pe bietu om cu ceva, un motiv în plus să veniţi la show.

Cei doi mai sunt acompaniaţi de Dan Badea, despre care nu ştiu prea multe, doar că a fost “protagonistul proiectului Stand up Cafe de pe HBO. Sună cel puţin interesant, aşa că abia aştept să îl aud şi pe el.

Aşadar, sâmbătă  DUMINICA(spre marea mea bucurie) 25 august, în Saga evident, începând cu ora 21,30 ne vedem negreşit. Să dea Domnul să nu mai vină ploaia, vreau deconectare maximă. Preţul e 25 de lei, justificat aş adăuga, având în vedere gama de invitaţi. Haideţi să râdem împreună :)).

Comments (2)

  • Oana

    Ce tare!!! O sa plec de la nunta mai repede ca sa ajung si eu :))

    reply

Post a Comment