Târgu Mureş
21 May, Tuesday
27° C
TOP

Cum a fost la concert BUG Mafia in Aristocrat

Sâmbătă pe 29 am zis să merg la concertul trupei BUG Mafia deşi se pare că nimeni nu prea m-a înţeles de ce îmi place mie Mafia… asta e, nu sunt cunoscut pentru gusturile mele muzicale rafinate, aia e sigur.

Dacă nu ştiţi unde-i Aristocrat Society Club înseamnă că n-aţi călcat prin Sighisoara pentru că e exact pe drumul principal aproape de cetate. Noi am ajuns pe la ora 22.30 deci era încă gol clubul , doar în cafenea ce mai era ceva lume. În rest am pierdut vremea până pe la 23.30 când ne-am întors la club.

Primul lucru care m-a marcat plăcut a fost deschiderea şi o anumită căldură din partea celor de acolo …. ca şi cum noi le-am face o favoare şi Aristocrat n-ar fi cam cel mai şmecher club din tot judeţul.  Aşa ca să vă spune pe scurt câteva cuvinte : e foarte scump şi cum zicea şi băiatul de la garderobă, singurul lucru gratis e garderoba.E foarte mare mult mai mare decât avem noi prin Tg Mureş, e comparabil doar cu Cortul Gallery…. dar e diferit şi cortul e treabă de sezon.

Un lucru foarte interesant şi pozitiv e că sunt oameni de toate felurile. Spre deosebire de Tg Mureş unde ori e club de fiţe, ori de “bătrâni” peste 25 de ani , ori de rockeri, ori de hipsteri…. aici erau de toate pentru toţi.  Deşi crezusem că una e Bianca Drăguşanu, cel puţin la faţă semăna izbitor după o documentare atentă am aflat că Drăguşanca are 1.8 m înălţime. deci nu era ea… în schimb l-am văzut pe câştigătorul de la x factor, Tudor Turcu şi destul de mulţi străini din alte ţări nu doar din alte oraşe. Per total mă risc să spun că e cel mai bun club din judeţul mureş.

Despre concertul BUG pot să vă spun că a fost relativ scurt… undeva la o oră.  Cred că cea mai cântată melodie a fost Când trandafirii mor … iar din cele vechi  şi ultra cunoscute a fost doar Limbaj de cartier, despre care pot spune că e clasica,  iar mai nouă a fost un 2 si trei de zero  În rest aceleaşi înjurături, unele fără rost şi sens şi din ce am observat lumea era cam anemică. Era venită mai mult să-i vadă pe BUG mafia decât să participe la concert. Dar mulţi ştiau versurile , cunoşteau melodiile.

Un sfat pentru cei de la Aristocrat, poate v-aţi putea gândi să angajaţi un fotograf că din ce-am văzut la oameni le place să apară în poze şi vor :D.

 pozele noastre pe FB.

Post a Comment