17 Jun, Monday
0° C
TOP

Evenimente la început de an…în Office

Bună ziua lume şi la mulţi ani!!!!!!

E primul meu post pentru anul 2013 aşa că pot să declar deschis sezonul 2013 de postări şi comentarii şi discuţii şi ce vreţi voi.

Cu anunţatul evenimentelor de către mine, mecanisumul e în felul următor: verific facebook-ul şi văd în lista de evenimente what is up :), sau mai îmi dă Mihai un link, când îl trece câte o lene.  Azi am respectat întocmai procedura şi am găsit două evenimente pe facebook  în Office şi unul în Zanza (imediat art si despre asta). Sper să nu fiu iar considerată părtinitoare. Dacă aveţi cunoştinţă de vreun eveniment care nu e anunţat, scrieţi-mi un mail/comment/mesaj pe Unde iesim in Mures şi se rezolvă.

Deci… sâmbăta aceasta în Office se ţine rerevelionul pentru cei care au ratat evenimentul din varii motive, sau cei care au fost dar nu şi-l mai amintesc :). De fapt şi de drept, toată lumea e bine primită în Office :), nu?

Iar cel de-al doilea eveniment e Glasul Office-ului, un fel de Vocea României sau mai bine spus karaoke night, care se ţine luni seara. E concurs serios cu premii şi câştiguri şi distracţie. Aveţi aici un link cu mai multe detalii despre regulament şi premiere. Eu la karaoke nu ajung, sunt ocupată cu Pub Quizul din Old City, dar cândva am să trec şi pe la karaoke să măsor nivelul de bună dispoziţie şi muzică bună.

Vă urez înca o dată tuturor un an excelent.

 

Post a Comment