17 Jun, Monday
0° C
TOP

Cum a fost la târgul Zilele Jocurilor de la Teatrul Național

În perioada 2-4 Decembrie 2016 a avut loc târgul “Zilele jocurilor” , cel mai mare târg de jocuri de societate din centrul țării, târg aflat la ediția a doua. Evenimentul are ca scop promovarea jocurilor de societate, educația prin joc și dezvoltarea abilităților socio-emoționale a copiilor. De asemenea, jocurile ajută la dezvoltarea gândirii logice și strategice, stimularea creativității, deprinderea spiritului de echipă și competiția.

Pe durata celor trei zile, au călcat pragul Teatrului Național din Tîrgu Mureș peste 3000 de vizitatori, adulți și copii, care au vizitat standurile expozanților prezenți la târg, veniți din toată țara.

Un element particular al acestui targ a fost colțul dedicat designerilor, unde vizitatorii au putut încerca jocuri prototip, nelansate încă pe piață. Unul din aceste jocuri este KOSMIUM, al designerului Florin Bărăscu, care va apărea în curând pe platforma kickstarter, pentru strângere de fonduri. A avut loc și un concurs de design de jocuri, cu 8 designeri înscriși cu prototipuri, premii în jocuri și premiul cel mare e șansa publicării la o editură de internațională de succes.

Evenimentul a oferit mai mult de 60 de mese de joc, sute de jocuri de vânzare pentru toate vârstele iar finalul a constat într-o tombolă cu 15 premii oferite de expozanți, pentru cei prezenți la târg.

Ne vedem la anul la o nouă ediție 🙂

Post a Comment