Târgu Mureş
15 Jul, Monday
32° C
TOP
revelion-2017-oferte-targu-mures

Oferte de Revelion în Tîrgu Mureş

Dacă nu v-ați făcut planuri pentru seara de revelion, ne-am gândit să venim noi cu câteva recomandări unde puteți petrece!

Pretențioși sau nu, sigur veți găsi acel loc în care să petreceți bine și să treceți în noul an cu zâmbetul pe buze.

Precizez că această listă va fi completată imediat ce vom obține informații despre oferte noi sau în caz că aveți și voi câteva la îndemână puteți să le lăsați ca și comment! 🙂

Hotel Fabesca

Pregătește pentru acest sfârșit de an o petrecere deosebită! Pachetul serii începe de la prețul de 250 lei/persoană și cuprinde trei oferte tare, tare atractive. Accesați acest link pentru a afla detaliile.

http://outinmures.ro/event/revelion-2017-2/

Hotel Privo

vă așteaptă pentru a trece în noul an într-o atmosferă plăcută petrecând în unicul și excepționalul stil Privo! Pachetul serii de Revelion are prețul de 530 lei/persoană. Pentru mai multe detalii accesați link-ul acestaOne Sparkling Night for you! 🙂

http://outinmures.ro/event/petrecerea-de-revelion-2017-hotel-privo/

Zanza

Grăbiți-vă să vă rezervați un loc la petrecerea dintre ani la Zanza!! Noul an vă va găsi în spiritul petrecerii alături de oamenii dragi și veseli! Pachetul unei seri de neuitat la prețul de 180 lei/persoană!

http://outinmures.ro/event/welcome-2017-party-at-zanza/

Dublin

petreceți noaptea dintre ani alături de echipa Dublin care va pregătit o seară în care “poți fi cine vrei tu”! Costumați-vă în personajul preferat și petreceți cum nu ați mai petrecut până acum!  Mai multe detalii găsiți aici

http://outinmures.ro/event/revelion-2017/

Zambara

Rezervați-vă o seară pe care cu greu o veți uita! Un Revelion 2017 all inclusive, stare de bine, veselie, muzică faină, preparate alese și prietenii alături. Ce poate fi mai bun? Pentru detalii accesați linkul acesta.

http://outinmures.ro/event/revelion-2017-zambara/

Hotel President

Cină festivă cu open bar, artiști care mai de care, photo booth, tombolă cu premii și un foc de artificii care vă vor bucura privirile și vor da magie petrecerii. Prețul Revelionului 2017 este de 250 lei/persoană. Detalii aici.  

White Party – Revelion 2017

Hotel Grand

Un Revelion aparte cu izul ultimilor 50 de ani, cu muzică live, tombolă, paradă culinară și foc de articifii. Un Revelion 2017 cu adevărat Grand! Informații suplimentare găsiți aici!

REVELION GRAND RETRO

Old City Pub

Cea mai mare petrecere a anului, într-o atmosferă caldă, elegantă și cu stare de bine! Vă așteaptă un meniu special, open bar și muzică pe măsură! Prețul Revelionului este de 300 lei/persoană. Pentru rezervări și informații suplimentare intrați aici!

http://outinmures.ro/event/revelion-2017-at-old-city-pub/

Hotel Plaza

Cea mai selectă șampanie, muzică live și Dj, un meniu special conceput, open bar și foc de artificii la miezul nopții și spirit de sărbătoare! Un Revelion 2017 deosebit la prețul de 78 euro/persoană! Aici găsiți detaliile necesare rezervării!

Revelion 2017 at Hotel Plaza

Revenim cu completarea listei de oferte! Stați cu ochii pe noi! 🙂

Post a Comment