Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
30° C
TOP

Cum am mâncat un câine

Locaţia: Teatrul 74 (în cetate, intrarea se face pe poarta dinspre bulevardul Cetăţii, apoi o luaţi la stânga, şi urcaţi pe scări)

Cînd: 20 martie (duminică), de la ora 19

Preţ bilet: 10 lei întreg,  5 lei pentru elevi, studenţi, pensionari

Rezervări: aici (e foarte simplu să faci rezervarea online, primeşti şi confirmare, trebuie doar să ajungi mai repede pentru că rezervările neonorate se anulează cu 15 minute înainte de ora spectacolului, dar de abia mai socializezi cu cei din jur)

Pe facebook îl găsiţi: aici

Despre “Cum am mâncat un câine“,  este scrisă de către  Evghenii GRIŞKOVEŢ
traducerea: Bogdan BUDEŞ
regia: Adi ICLENZAN
cu: Theo MARTON

Ce vă pot spune eu despre piesă e că e jucată de un singur actor, care poate transmite atât de multe într-o oră jumate încât nici nu-ţi dai seama când a trecut timpul. Care îţi povesteşte ca între prieteni, ba din copilărie, ba din amată, cu un farmec aparte, care se leagă, se dezleagă, care a fost, care este, care nu mai este. Ajungi să-ţi imaginezi ce povesteşte,  chiar dacă el e în faţa ta. Una din scenele memorabile pe care mi le imaginam cât timp povestea “curgea”, era cea când în unitatea militară fiind, trebuiau să meargă să se uşureze, toţi la comandă, în mare…pe unde trecea din când în când câte un vapor. Îmi vine să râd, amintindu-mi asta. Dar trebuie să mergeţi să vedeţi piesa, are un umor atât de fin! Şi bineînţeles, trebuie să aflaţi “Cum am mâncat un câine“, nu eu…el!

Recomand cu drag,

Anca

Post a Comment