Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Pizza Sole

Acuma nu-i localul meu preferat şi nu cred ca cineva se trezeşte dimineaţa cu gandul “eu azi ma duc la SOLE”. Nu e cazul…

Dar e ,poate, unul din locurile cu cea mai stilată pizza din oraş. Când vă spun asta nu exagerez deloc. Eu comand pizza de cateva ori pe lună , minim 2-3 ori. Am observat că în ultima vreme comand doar de la Sole.Mie imi place că e constantă în  calitate şi gust. niciodată nu am surprize ….

Dar cel mai mult îmi place aspectul. Cred ca e singura pizzerie din câte am văzut eu(am şi lucrat o vară pe litoral ca pizzaior) la care fiecare pizza e scoasă ca pentru poză. Perfect rotunda, nu arsă, dar nici crudă, cu compoziţia distribuită în aşa fel încât de oriunde muşti gustul sa fie maxim şi să conţină de toate. Blatul întotdeauna subţire, fără denivelări, absolut niciodată nu curge nimic de pe sau din pizza.  Normal că şi gustul e bun, dar depinde foarte mult de conţinut. Personal prefer ca orice pizza să aiba ceapă si bacon sau Kaiser.

La sole , nu-mi place deloc pizza cu usturoi, pentru că nu se căleşte usutroiul înainte să fie pus pe pizza iar timpul de 3-4 minute de coacere a unei pizza nu e suficient să-l înmoaie aşa ca deobicei ajunge crud. Sunt convins că or fi şi oameni la care le place usturoiul crud… dar eu nu sunt genul!

Despre local nu pot să va spun prea multe sincer, se afla pe strada Pavel Chinezu nr 1 , cum se termină parculeţul din spatele Petromului din 7 Noiembrie.  Programul e de la 10 la 24. numărul  de telefon pizza sole : 0265-216.216 0755-216.216.

Pentru a comanda pizza acasa programul e non stop. Sortimentele si preţurile le găsiţi pe Ropizza.

Note nu dau pentru local…. pentru ca n-am fost niciodata. Eventual un 4 pentru gustul pizzei 😀

cu bine ,

Mihai

Comments (7)

 • Ioana

  Ok.so…eu recomand cu caldura tuturor sa incerce pizza de la Sole..e excelenta pentru cei care apreciaza “la tradizione italiana”, calitatea si mai putin cantitatea,bineinteles pentru cine doreste exista si varianta GRANDE pizza 🙂

  reply
 • Constantin

  pret?

  reply
 • Dani

  Mie mi s-a parut oribila, scoasa parca din poza, zici ca era de plastic.

  reply
 • CoLLeOn

  Pizza capriciosa cu sos de usturoi!o adevarat delicatesa!!! :)))

  reply

Post a Comment