Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP

Cum “organizeaza” primaria un concurs de alergare

Am fost ieri la platou sa alerg putin si am observat un afis. Se anunta un cross, dar nu scria cine e organizator sau cat de lung va fi numai ca e vineri de la ora 11 si inscrierea se face la paznic. Am cautat pe net si am gasit pe pagina primariei ca acest cross apare in programul zilelor orasului, dar acolo scria ca o sa fie dupa masa.

Fiind organizat de primarie nu mi-am facut planuri mari si am ajuns la Platou cu vreo 5 minute ininte de ora 11. Am intrebat paznicul unde se tine concursul si nu a putut sa-mi zica. Am aflat insa ca nu s-a inscris nimeni si nici organizatorii nu au aparut. Am mai asteptat vreo 10 minute si am zis daca tot am urcat la platou sa dau o fuga pe pista. Am alergat vreo trei ture si dupa ce am terminat au disparut afisele. Am aflat ca au primit un telefon…

Cam asa se organizeaza un concurs de alergare pentru zilele orasului, nu putem sa avem o sarbatoare numai cu mici si bere trebuie sa avem si activitati mai “sportive”.

Daca citeste asta cineva de la primarie, anul viitor lasati pe cineva mai priceput sa organizeze acest concurs. Daca nu gasiti pe nimeni ma ofer eu, sa nu-mi dati bani, sa-mi dati numai cateva premii si de restu ma ocup eu, reusesc si eu sa strang macar vreo 10 oameni si sa fugim cateva ture pe pista….

Coincidenta sau nu, chiar ieri am citit un articol pe vice despre cum se lucreaza in primarie.

PS: am pus asa poza intentionat

Comments (1)

  • fotografu lu maior

    Măcar de se adunau 2-3 oameni cat sa fie de o poza cu Cipri Maior. – feeling disappointed

    reply

Post a Comment