Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
10° C
TOP

Review Meniul Zilei la Hotel Continental

Pentru cel de-al 4-lea review al meniului zilei am ales restaurantul hotelului Continental.

Trebuie să menționez faptul că am ajuns acolo cu o foame mare după o zi plină la serviciu așadar speram ca meniul să ne sature.

În maxim 5 minute după ce ne-am așezat la masă, dna ospătar ne-a și abordat. Ne-am comandat 2 meniul zilei, aceeași variantă, una singură fiind.

Meniul zilei a fost supă cu tăiței de casă, piept de pui pane și orez cu șofran și salată de murături asortate. Imediat după comandă am primit apă la carafă și pâine din partea casei. În sfârșit cineva care oferă apă!! Bravo!

Supa a venit foarte repede, în aproximativ 3, 4 minute potrivit de caldă și condimentată. A fost chiar bună și cantitativ suficientă.

IMG_1384

În locul supelor a venit foarte repede felul 2 care, se poate vedea și în poze, că a fost o porție mare. Pieptul de pui a fost bine gătit și potrivit de cald. Orezul cu șofran, mie, mi s-a părut că a fost prea mult fiert iar gustul de șofran nu s-a simțit (nu ar fi fost prima “întâlnire” cu orezul cu șofran) dar… cu toate acestea a fost bunicel. În locul murăturilor ar fi fost mai potrivită o salată de sezon dar au fost bune și murăturile.

IMG_1387

Meniul zilei la Hotel Continental nu are inclus desert.

Putem spune că am mâncat chiar bine, am plecat sătui și mulțumiți că am mâncat o mâncare nu sofisticată, nu specială dar bună, sănătoasă.

IMG_1394

Restaurantul este curat, aerisit, nu miroase a mâncare, muzica nu este dată tare și, nu sunt sigură, dar nu se poate fuma în restaurant (o să mă interesez).

Raportul calitate/preț este unul bun, preț/meniu 16 lei, porțiile au fost mari și am primit apă și pâine din partea casei.

Vă recomandăm meniul zilei la restaurantul hotelului Continental. Consultați meniul zilei de mâine accesând, cu încredere, acest link http://www.meniulzilei.info/targu-mures/restaurant/hotel-continental

Poftă bună! 🙂

Comments (5)

 • cosmin

  de cand snitelul de pui ii sanatos?

  reply
   • Dani

    La kfc nu e tot pui prajit ?

    reply
 • Se dădea apă și la Hanul Rus și mâncarea era bună. Vorbesc la trecut pentru că nu am mai ajuns pe acolo de vreo juma’ de an.

  reply

Post a Comment