Târgu Mureş
30 May, Thursday
17° C
TOP

Cum să ne petrecem sfârşitul lumii

Mai are vreun rost să vă spun care va fi laitmotivul acestei săptămâni? Şi dacă ar fi o întrebare fără variante, răspunsul ar fi unanim:  sfârşitul lumii.

Controversa din jurul acestei zile abia acum ia amploare. Oriunde mă întorc aud ceva despre asta. Ce e şi cu sfârşitul lumii. Iar ziua de 21 decembrie 2012 va depăşi orice aşteptare pe facebook ca număr de posturi cu şi despre cum am supravieţuit sfârşitului lumii.

Din toata afacerea asta cele mai câştigate sunt localurile care au încă o temă pentru luna decembrie, de parcă nu ar fi fost suficiente sărbători şi sărbătorele. După cum v-aţi putut da seama, eu nu sunt fana numărul unu a acestui eveniment aşteptat de mai mult de 2000 de ani. Am altele pe cap.

Acum câteva luni era în topurile box office-urilor (mai mult cele americane) un film care avea ca temă centrală acelaşi sfârşit al omenirii. Dar interesant era titlul şi anume “Seeking a Friend for the End of the World”. Acum e rândul vostru să căutaţi unde şi cu cine să petreceţi minunata zi de 21 decembrie. În acea zi sau seară toate poveştile vor fi despre acelaşi subiect.

Cei din Office vin cu o solutie. Cica ei ar avea singurul buncăr unde poţi supravieţui dezastrului şi asta pentru că Office-ul se află într-un loc care este:  “construit în secolul XVII, în inima Transilvaniei, în subsolul clădirii de pe strada Bolyai nr.18; acest străvechi edificiu a rezistat dezastrelor naturale şi umane care au avut loc în Tîrgu-Mureş (cutremure, inundaţii, războiaie,etc.)”. Într-adevăr, nicaieri nu pare mai sigur decât în buncărul din Office.

Vă urez un sfârşit al lumii fericit, plin de bucurie şi pace în suflet.

Comments (13)

 • anonimus

  sa speram ca vom ‘supravietuii’ cu totii .. 😀

  reply
 • istvan

  Imi pare rau…dar cam ipocrit articolul,adica pe de-o parte sustii ca e o prostie faza cu apocalipsa si ca nu iti place ca localurile fac profit din asta,si pe cealalta mana faci reclama in ilustrata si la final la “Office”?

  reply
   • mihai

    fie ca sfarsitul lumii sa-ti aduca pace si liniste intr-un loc cu vedreata, loc de odihna …. hahahahahhahahahahahah :)) funny 😀

    reply
   • istvan

    Ok,citez:”Din toata afacerea asta cele mai câştigate sunt localurile care au încă o temă pentru luna decembrie, de parcă nu ar fi fost suficiente sărbători şi sărbătorele.”(De unde trag concluzia ca nu iti place chestia asta)”Cei din Office vin cu o solutie…nicaieri nu pare mai sigur decât în buncărul din Office.”Nu vroiam insist ca aveti un site ok,dar cam bate a reclama nu a articol.

    reply
    • Sandra Sc

     Noi nu facem reclame, evident ca promovam mai mult localurile si evenimentele care ne plac noua si care stim ca au sanse mai mari sa reuseasca. Asta nu inseamna ca facem reclama. Si articolul e scris intr-un ton jucaus, glumet, nu e vorba de ipocrizie…

     reply
 • istvan

  Deci zici ca nu iti place ca altii profita ii arati cu degetu si la sfarsit faci reclama doar unui anumit local,in fine,o las moarta.O zi buna.

  reply
  • mihai

   aici ai o mica dreptate :)).
   Paula ai putea sa pui toate party-urile cu tematica legata de sfarsitul lumii ca sunt destule.

   reply
    • mihai

     ba da… dar asta nu inseamna ca nu putem imbunatati si din cand in cand sa spuna oamenii ceva inteligent pe pagina. 😀

     reply
     • Paula

      Acum stiu ca te faci ca nu tii cu mine ca sa comnteze lumea in continuare. Dar in sufletul tau de troll stii ca am dreptate si ca nu am facut reclama mascata nimanui. Ca era acelasi kkt daca scriam despre End of the Wold Party in Saga…local unde chiar am sa imi petrec sf lumii.

Post a Comment