Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

Reguli de comportament în societate

Că tot e ediţie aniversară(15) să facem un pic de mişto de proştii grămadă.

Nu ştiu dacă aţi observat dar a venit iarna. Contrar tuturor opiniilor şoferii şi autorităţile  prostesc iarna…. nu-mi explic de ce. Însă de cum a dat zăpada mă minunez cât de proşti sunt oamenii aşa la grămadă. Neproştii sunt chiar puţini.

În primul rând sunt idioţii care stau şi îi ridică statuie la Florea-cunoscut ca şi Primarul sau prietenii care-i spun Pardalian-  că vreo 2 zile a uitat să cureţe drumurile.  Evident au fost luaţi prin suprindere şi nu aveau suficiente maşini pregătite… pentru că ghiciţi ce? Salubriservul naibii curătă cu aceleaşi maşini şi drumurile naţionale şi judeţene de prin Mureş. Deşi primeşte bani separat pentru ambele activităţi …. oricum n-avem noi ce rezolva atâta timp cât avem weekend şi platou şi patinoar şi brad cu multe beculeţe.

Dar apare a doua problemă…. şoferii. Contrar tuturor opiniilor şoferii din Mureş sunt mai dobitoci decât Bucureştenii. Toţi proştii ies la plimbare când e mai rău drumul, toate proastele parchează aiurea şi aruncă cheile în cui cum dă zăpada.

De exemplu tâmpiţii care opresc în pantă la non stopul de la cămine când e dedeluş pe acolo… şi se opresc şi aşa în curba nu cumva să-i vezi din timp şi să te poţi opri. Sau idioţii care parchează pe trotuar nu cumva să fie pe carosabil şi să-i atingă careva.

Ştiţi străzile alea pe care nu a trecut vreodată maşina de curăţat zăpada? cam toate alea dintre blocuri sau din cartierele de case…  Eee la mine la birou e aşa de mare zăpada că maşina merge cu burta prin zăpadă  şi există nişte făgaşe prin care poţi merge cu roţile. Na acolo se trezesc tot felul de dobitoci să parcheze exact în aşa fel încât să nu poţi trece de ei decât dacă ieşi de pe făgaşul tău …. şi evident rişti să aluneci oricum înapoi şi să-ţi loveşti maşina, să o loveşti şi pe a dobitocului şi dupaia să-şi pună mâinile în cap cretinul că vezi doamne cum s-a putut întâmpla aşa ceva?

mai sunt  şi parcările sub ţurţuri dinăia imenşi sau când te blochează salubriservul sub un munte de zăpadă în locul tău de parcare dar să mai aud şi de la voi poveşti.

poza e furată de aici


 

Post a Comment