Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Cum stam dupa 6 luni

Au trecut 6 luni de cand am lansat blogul nostru super activ.  Au fost 6 luni foarte bune , cu multe realizări.  Oarecum eu m-am autopromovat ca Project Manager şi mă ocup şi de politica editorială :).

În momentul acesta pot spune 100% sigur că acest blog e cel mai activ din Judeţul Mureş.  Am strâns peste 700 de comentarii , aproape 300 de articole.  Am inceput sa fim parteneri la evenimente. Avem medie zilnică de  peste 200 de unici în condiţiile în care acum e vară şi nu prea stă lumea online.

Pe facebook avem 650 de fani, datele demografice au ramas exact la fel ca inainte.

Incercam tot felul de experimente cu publicitatea …. ca inevitabil trebuie sa o facem. ca avem nevoie de o maslina un ceai o berică una alta. Aşa dar nici nu vrem să fim foarte agresivi dar trebuie să găsim o variantă potrivită.  Aşteptăm sugestii oricum.

În rest … la mai bine şi la mai mult 😛

Comments (6)

 • Spor la treaba si la bani!

  reply
 • Dana F :)

  Bravo!!! Si la Multe luni inainte:D

  reply
 • Salut,

  Daca ai nevoie de publicitate iti recomand solutia MaxiPub, adica publicitate in maxi taxi. Cred ca e cea mai ieftina solutie de publicitate la ora actuala… 150 lei/luna si pentru publicitate in 5 cartiere din Targu Mures( Tudor, Unirii, 7 noiembrie, Cornisa ) + zona centrala. Pentru colaborare sau mai multe detalii viziteaza pagina web

  http://www.publicitate-mures.ro/maxipub

  sau facebook

  http://www.facebook.com/profile.php?id=100001993536312

  sau pe mail.

  Mult succes in continuare.

  reply
  • Cam greu… si eu ma chinui destul de mult cu asta… au fost zile in care am crezut ca am facut o greseala incepand businessul asta.
   Ideea asta cu blogul “cu si despre evenimente in mures” mi-a venit si mie undeva pe la sfarsitul anului trecut… ma bucur ca nu am pus-o in aplicare ca acum eram concurenti :))
   In fine…bafta in continuare.
   P.S. citesc in fiecare zi articolele tale faci o treaba buna!

   reply
 • emrares, concurenta e buna…te face sa muncesti mai mult. 😛

  reply

Post a Comment