Târgu Mureş
10 Dec, Sunday
2° C
TOP

DA’BASE-Back To School Edition

Proiectul “DA’BASE” a luat naștere în 2012, în Sala ASA din Tîrgu-Mureș. Inițial, trebuia să se organizeze doar un Warm-up Party pentru Fusion Festival dar atmosfera de la petrecere (asigurată atunci de Dj Shiver și Dobix) a fost prea frumoasă și s-a hotărât continuarea proiectului. De atunci, la DA’BASE, pe lângă Dobix (cel cu ideea și DJ-ul rezident, să-i spunem așa) au trecut mulți oameni talentați, precum Vlad Dobrescu, Quba și Dj Sauce.

Acum, DA’BASE se află la cea de-a 5-a ediție și promite muzică bună, un sistem de sunet pe măsură și show de lumini, alături de Dobix și Andrei Chețan, pe ritmuri de Drum&Bass, Dubstep și Trap.

Warm-up-ul va fi asigurat de DJ Alexe.

Biletul costă 20 de lei, unde ai incluse 2 vouchere a câte 5 lei, pentru consumație de la bar. Organizatorii au pus la bătaie și două invitații duble în cadrul unui concurs, despre care puteți afla mai multe aici!

Ultima ediție a avut loc pe 8 aprilie în “The Bunker” și au fost prezente 270 de persoane dornice de dans. Organizatorii vor să bată acel scor, așa că ne vedem vineri, 29 septembrie, de la ora 23:00 la DA’BASE! Se recomandă încălțăminte comodă. 😉

FB Event

Post a Comment