Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
21° C
TOP

De Ville’s Pizza (aka Pizza Mix)

Ieri seară, cam în acelaşi moment în care începea concertul lui Mărgineanu, despre care abea aştept să scrie Mihai, hoinăream prin oraş,  împreună cu doi buni prieteni .

Am pornit îniţial la un ceai, iar pe drum, unul dintre ei şi-a făcut cunoscută dorinţa de a mânca pizza. În urma dezbaterilor, care au durat jumătate de oră, am ajuns la concluzia că în acest oraş nu prea există localuri care să satisfacă preferinţele diversificate ale consumatorilor, în sensul că, dacă unul vrea să mănânce şi celălalt doar să bea, gama de localuri care să răspundă ambelor  cerinţe este restrânsă. Ne-am gândit  la Dublin , dar am abandonat ideea din varii motive.

Dupa 30 de minute în care am blamat oraşul pentru  lipsa localurilor, ne-a venit în minte Pizza Mix, acutalmente De Ville’s Pizza, iar asta  în urma sondajului făcut de mine săptămâna trecută. Zis şi făcut. Am ajuns acolo şi era destul de multă lume (astfel că una din cerinţele noastre era îndeplinită, pentru că nu vroiam să mergem într-un local şi să fim izolaţi de societate). Am găsit o masă, iar după aceea am început să studiez decorul localului. Rezultatul analizei a fost unul pozitiv. Decoratorul interior al celor de la Pizza Mix sper că a fost bine remunerat, pentru că produsul finit este minunat. Nu mă extind cu laudele, am să pun doar câteva poze, iar pentru mai multe detalii, puteţi oricând să le călcaţi pragul. În ceea ce priveşte servirea, din păcate,  am nimerit un personal nu prea vesel. Chelneriţa, părea aşa… abătută, puţin cam în lumea ei. Asta nu înseamnă ca nu ne-a servit corect, dar era prea plouată. Acum vreau să ating  punctul de rezistenţă al oricărui review, şi anume gustul mâncării: din 10 puncte, pentru pizza capriciosa aş acorda un punctaj de 8,5. Blatul e minunat dar poate că ar fi bine ca managementul localului să se gândească să apeleze la altă carmangerie. Asta nu înseamnă ca a fost rea, chiar deloc, a fost  bună la gust, dar am mancat pizza şi mai bună.

Una peste alta, eu cu siguranţă am să mă întorc la Pizza Mix, pentru că e, cum spuneam mai devreme, unul dintre cele mai frumos decorate localuri din oraş.

Mai multe poze aici.

PS: tocmai le-am accesat pagina de facebook şi sunt profund dezamăgită. Nu este deloc întreţinută şi nu are poze. Sper să vadă cineva postul acesta şi să tragă un semnal de alarmă.

Comments (3)

  • mihai

    de fapt e user generated page. :)) si da asta e problema pentru multi din mures

    reply
  • unghii false

    dar despre ce oras este vorba?

    reply

Post a Comment