Târgu Mureş
19 Jul, Friday
32° C
TOP

Un pariu castigat

Aseară a fost concertul lui Mihai Margineanu.  Doar atât vă spun: probabil că a fost spectacolul unuia din cei mai mari artişti pe  care i-am văzut eu live. Dar nu mă refer la Mihai Mărgineanu ci la violonistul Cristi Horia. Personal mie  mi s-a părut că Mihai Margineanu il acompania pe violonist si nu invers.

Normal şi  Mărgineanu e un artist desăvârşit… E  profesionist ştie ce face, piesele sunt absolut minunate.  Le stiam pe toate, le-am cântat, am dansat , am băut n+1 beri.Cred ca a început cu ” Cât te-am iubit paraschivo” şi ultima a fost “pe drum treceea o briscă“.  A fost un spectacol total… sunt impresionat.

Old City Pub-ul şi oamenii de acolo au un mare merit. Au reuşit să umple localul cu un bilet de intrare de 50 de lei! E şocant, de negândit, imposibil …. Înainte de toate trebuie sa înţelegeţi că preţul a fost impus de Mihai Margineanu si band. Oricum însă…. Cei de la Old City au avut curajul să fie de acord. Să se audă şi la Vasile impresaru’ care spune ca oamenii nu dau bani. Dacă era loc mai mare vindeau şi mai multe…. Şi oamenii dau bani… dar pe calitate. Nu pe trupe si artişti rataţi.  Dj Projecturi şi alte trupe de-astea de 3 lei.

Mai mult aseara am fost absolut surprins de media de vârstă din Pub. Cred ca era peste 30 de ani. Chiar am realizat ca oamenii aceştia nu au unde să iasă. Nu au un loc al lor… poate ia cineva aminte. Să vedem şi petreceri pentru adulţi peste 30 de ani, bine educaţi cu venituri peste medie,  locuri de socializare, locuri publice. Şi un Cazinou de 5 stele pentru oraş ar fi ok…

Dar am divagat… pentru cine nu a văzut un concert cu Mărgineanu mai este  o şansă. De mâine o să dam 10 vouchere pentru concert transmis live3d de mărţişor pe net. Poate sunteţi interesaţi…. va fi şi Cristi Horia.

Poze găsiţi pe pagina noastră de FB

Comments (9)

 • Tre’ să prind și eu un voucher.

  Tot respectul pentru Mărgineanu, mi-aș fi dorit cu adevărat să pot veni să-l ascult dar m-au oprit niște probleme de sănătate.

  Mă zgâriu pe ochi :)).

  reply
 • andrei

  Pentru nefumatori pub-ul Old City e moarte curata.

  Mihai sa te uiti te rog la pozele de la concertul Margineanu daca gasesti una clara sa mi-o trimiti si mie :))

  reply
   • andrei

    Din pacate poze mai bune nu vei face nici cu acel aparat… la ce fum e acolo….ppffffff

    Dupa ce intri in pub-ul ala trebuie sa stai la aerisit 2 zile ca sa nu mai puti :))

    Ai dreptate noi avem pivnite nu pub-uri. Dar daca chiar vrei poti face ceva si pentru nefumatori, un exemplu e Jazz-ul.

    reply
   • a fost curti’s la weekend si era chiar dragut si pentru nefumatori, dar ultimele 2-3 ori cand am vrut sa merg acolo era inchis, dupa care n-am mai incercat. nu stiu daca mai exista sau nu, dar mie imi placea acolo 🙂

    reply
  • Old City Pub

   Draga domnisoara reporter cu “Povesti de DIVA”,

   Va multumim in primul rand pentru prezenta dvs. la concertul nostru, efectuata in acelasi stil hei-rup ca si articolul pentru care ne vom pierde urmatoarele minute din viata. Va aducem la cunostinta ca nu ati figurat nici macar pe lista de invitati care puteau participa la eveniment, ati figurat doar intr-o rugaminte a artistului in cadrul unei convorbiri telefonice de ultim moment (20 min inainte de spectacol) venita probabil la cererea dvs, motiv pentru care ati si putut participa la eveniment.

   Inainte de toate am dori sa clarificam anumite aspecte. Invers insa fata de cum ati facut-o dvs. Intai vestea proasta si apoi vestea buna.

   Vestea proasta e ca sunetul nu a fost pe masura. Desi necesarul tehnic a fost discutat de noi impreuna cu firma de sonorizare si echipa tehnica a artistului, desi s-a facut o proba tehnica in acea dupamasa, la momentul concertului au aparut probleme. Vina ne-o asumam, lipsa noastra de experienta anterioara intr-un eveniment de asemenea anvergura (tehnica) a dus la cateva lipsuri (minime) care au cauzat aceste probleme. Din fericire suntem insa intr-o continua imbunatatire, tehnica, logistica, samd… suntem continuu dispusi sa rezolvam orice problema aparuta.

   Vestea buna, asa cum ati spus, e ca nu ne veti mai vizita. Pentru ca nu va faceti bine (ca imagine). Uneori va faceti aparitia ca si client care ne-ar face sugestii de design interior, alteori ca si organizator de evenimente care nu stie concret cum se face asa ceva, alteori ca si reporter care (posibil) si-a pus un prieten/coleg intr-o situatie jenanta, de a fi fotograf. Spunem asta pentru ca parea intr-adevar jenat. Daca nu e asa, ne cerem scuze si ii recomandam pentru o mai mare credibilitate sa nu foloseasca aparate de fotografiat din gama “home-user”. Ca sa nu mai vorbim de o legitimatie, un act, orice care sa ateste macar “obiectul de activitate”.

   Nici noi nu stim exact, dar poate vreti de fapt sa spuneti ca ati venit in calitate de invitati, nu de reporteri. Sau de amandoua? Ca sa stiti, in orice calitate ati venit, nu am avut nici o solicitare in ce priveste locurile dvs. in local (cu atat mai mult in sala cu scena) ci doar pentru a va permite intrarea fara bilet. Problema a pornit insa de fapt de la nesimtirea cu care dvs. ati crezut ca puteti ocupa locuri ale clientilor nostri fideli care au platit bilet. Invitatii din partea firmei de sonorizare, a partenerilor, a echipei de filmare, au ales locuri retrase, probabil din cauza profesionalismului si a bunului simt de care dau dovada. Ca sa stiti, aceste calitati sunt cele cu care de obicei deveniti automat binevenita, ca sa nu mai fie nevoie de alte “calitati” pentru a participa cu “forta”.

   Va multumim pentru timpul acordat si de asemenea, pentru intelegerea de care veti da dovada.

   reply

Post a Comment