Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP

De weekend – cand nu iesim ce mancam?

Acuma nu stiu cum e la voi, dar la mine sucks a lot ca deobicei acasa am mancare…. numai pentru pisica.

Si-acum daca nu am mancare acasa, dar sa presupunem prin absurd ca mai am ceva bani ce fac? ies la real sa fac cumparaturi? sau la Darina? Sunt prea comod pentru asta, mai bine stau sa-mi vina mancarea acasa, la pretul corespunzator, adica scump, dar vorba aia romaneasca , Prostia si Domnia se platesc. Cred ca eu am din amandoua ca prea n-am bani in buzunare :))  In vremuri de-astea de foamete(un fel de tot timpul) singurele solutii sunt Unde ies sa mananc? sau ce-mi comanda acasa.

Si pentru ca Dumnezeu a inventat pizza ca sa nu moara studentul(ala care mai are bani) de foame am prostul obicei sa-mi mai comand… de catevea ori pe luna. In ultimele luni mai putin ca o dat criza si pe la noi. Iar pentru ca eu sunt un fel de interent addict si daca ceva nu este online, pentru mine nu exista , musai si pizza sa o descurc cumva online. Noroc ca astia De la Ropizza o inventat pizza comandata online ca pana sa fie ei inventanti cred ca am comandat pizza de maxim 10 ori in toata viata mea la un loc.

Acuma Ropizza sunt smecheri pentru ca au din mai multe judete pizzerii listate.trist e ca daca iti comanzi de la Timisoara nu-i sigur ca ajunge in timp util si aburinda. Chiar incearca cineva sa comande online pizza din sibiu? asa de hobby sa vedem daca merge cu adresa din Mures.

Ca sa devin serios , Fain e ca poti sa si comanzi online, poti sa dai feedback  si poti sa-i injuri pe aia cand nu-ti iau comanda – da da nenii de la pizza country pub de voi vorbesc – . Trist e ca nu toate pizzeriile au implementat sistemul online, dar macar vezi meniurile pizzeriilor la un loc si nu mai trebe sa dai ca descreieratu pe google oare cum s-o chema pizzeria aia de eu stiu ca-i zice studio, dar domeniul numa`  cu studio nu are treaba. Mergi frumos pe Ropizza, te uiti ce-ti trebuie , vezi cat costa si ori ii dai online -musai ca sa-ti faci user- ori ai numerele de telefon si suni.  important e ca ajunge acasa….

Acuma ce Pizzerie are Pizza mai buna , de unde sa comanzi… mai incolo. Oricum nu le-am incercat pe toate . Cel mai nasol e ca pe Ropizza nu sunt toate pizzeriile si non stop e numai una , adicatalea SOLE.

In rest pe timpul zilei ai toate pizzeriile available(disponibile – pentru francofoni)  si la foarte multe poti sa comanzi online, daca esti mai timid/a si nu-ti place sa comanzi la telefon. Nu uitati de feedback , sa imi fac si eu o imagine care pizza o fi mai buna cand oi incepe sa scriu de pizzerii!

Tu comanzi mancare acasa? care-i cea mai buna pizzerie? da-ne sfaturi mai ales daca stii dianalea care nu-s pe Ropizza

Cu bine,

Mihai

Comments (8)

 • Pai cea mai buna pizzerie nu este in Mures. Dar…
  Daca ar fi sa aleg una, as alege Country Pub. E o porcarie de pizza, orice sortiment ar fi sa comanzi, dar stii cum e, cand ti-e foame, ti-e foame.

  reply
 • Eu recomand Piazetta. Despre asta, zilele care urmeaza. 😀

  reply
 • Om merge. E chiar misto…si dupa parerea mea au cea mai buna pizza din oras. 🙂

  reply
 • Andreea

  Rustic, din Mureseni. E singurul loc unde nu mi se face greata dupa o felie de pizza si pot manca o pizza intreaga.

  reply

Post a Comment