Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
26° C
TOP

Excalibur – Guest Post

Primul Articol venit ca un  guest post este experienta lui Jerry de la LSTGM la restaurantul cu iz medieval Excalibur

Aseară(sambata) am fost în Excalibur la o zi de naștere.

M-a dus cineva cu mașina și primul lucru care mi-a ieșit in față a fost sabia din led-uri care mi se pare un chici, și lipsa locurilor de parcare. Se pot parca maxim 4-5 mașini, pe partea cealalată, adică dacă vi dinspre centru. Am întrat in curtea interioara a restaurantului și am fost întămpinați de o ”domniță” care ne-a direcționat spre masa noastră. Ambientrul era plăcut, se plia pe tematica medievala spre care tinde restaurantul, din păcate muzica era la fel. Nu puteai să stai de vorbă cu omul de lângă tine că ba era prea tare, ba sunau trompetele, ba sunau tobele de crăpa timpanu.

Când am ajuns, pe masă erau vreo 3-4 carafe de vin. Totul bine și frumos pe partea de consumație. Până când se termină ce ai in față pentru că apoi, trebuie să aștepți ceva timp până vine cineva dacă mai vrei sa comanzi ceva, apoi trebuie să mai aștepți vreo 30 de minute pana vine cu ce ai comandat. La fel a fost și la mâncare, pe la ora 10 jumate am comandat ceva ce se numește ”Sabia lui Arthur”, nu aveau. Nici o problema, am spus ca sa mâncăm la grămada și am comandat ” La masa regelui pt. 6-8 persoane”. Pe la ora 11 jumate soseste si mâncarea. Partea cea ma stupidă e ca la 12 închid. Mâncarea a fost ok, chiar bună, scria ca e de 6-8 persoane si chiar neam săturat.

 • Locatie- 2 La intrare au o sabia din led-uri si sus scrie Excalibur. Ziua e usor de găsit, dar noapte vezi doar o sabie din led-uri. si cum spuneam, nu ai parcare proprie deci trebuie să parchezi pe unde apuci. Iti recomand să nu te duci cu masina.
 • Aspect -4 Decorul e foarte ok, chiar te simti ca si cum ai fi in vremurile medievale.
 • Servicii -3 Ospătăritele zici ca sunt high tot timpul. O prietenă a cerut un Cola, si i-a adus un pahar de sticlă de la promotia coca-cola
 • Gust: 4.5 Mâncarea e foarte bună si multă. Însă preturile te ard putin la buzunare
 • Ambianta: 4 decorurile si faptul că ai posibilitatea să mănânci cu mâna, te fac să te simti ca în evul mediu
 • Pretul: Este acceptabil dacă esti in grup, altfel un meniu de o persoană costă între 25 si 50 de lei
 • Impresie generala 3: Acolo m-as duce doar dacă sunt invitat la un eveniment sau oriunde altundeva e închis
 • Eu mai am de adaugat ca de luni pana vineri exista meniul zilei la 12 lei. Eu am experimentat mai demult acolo meniul zilei si nu mi-a placut, dar nu exclud sa fie acum mai bun. nici gustul nu era deosebit, painea era uscata, mancarea putina. Dar sigur astept impresiile cuiva care a fost acum de curand.

  Restaurantul Excalibur

  Adresă: Targu Mures, Str. Revolutiei nr. 29
  Telefon: 0751-400727,0756-587311
  Pagină web: http://www.loculcavalerilor.ro

  multumim jerry , il gasiti pe facebook la facebook.com/vanhassan

  cu bine

  Mihai

  Post a Comment