Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
13° C
TOP

Desculț în iarbă prin cetate

Evenimentul „Desculț în iarbă”, aflat la cea de-a V-a ediție, ne invită să ne aruncăm în verdeață în cetate în data de 9 iunie de la 11 până seara târziu la 23:00, de data aceasta în Cetatea Medievală Târgu-Mureș.

Participanții sunt încurajați să-și aducă pături și cărți cu ei, pentru o experiență completă. Evenimentul va fi acompaniat de un DJ, după care, participanții vor putea asculta concerte live. La lăsarea întunericului, sub clar de lună, toți cei care vor participa la eveniment sunt invitați la film, al cărui titlu va fi un mister până în ziua evenimentului.

La această ediţie vom avea parte de două campanii sociale ale asociaţiei JCI Târgu-Mureş, dar și de o invitată specială, jurnalista Sanda Nicola, care îşi va lansa „Carte de identitate” în prezenţa publicului „Desculţ în iarbă”.

Program

11:00 – 21:00 – DJ

12:00 –  Campanie socială JCI Târgu-Mureş:  „I Love My Health” – Comunitatea celor care doresc să afle mai multe despre cum pot să aibă grijă de sănătate.

15:00 – Campanie socială JCI Târgu-Mureş: „EduClub” – Program în care membri asociaţiei, încurajează participanţii să citească în cadrul clubului de carte.

16:30 – Lansarea de carte a jurnalistei Sanda Nicola – „Carte de Identitate”

19.00 –  Concerte live: Voci & Arte/ Şcoala Polulară de Arte Târgu-Mureş

21:00 – Film în aer liber (supriză)

Intrarea este LIBERĂ.

Ne vedem acolo! 😀

 

Post a Comment