Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

UMF Bike Days

În premieră, Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș organizează, în perioada 1 – 3 iunie 2018, concursul național de mountainbike UMF Bike Days. Concursul include Cross-Country Olimpic (XCO) și Cross-Country Point-to-Point (XCP), adresându-se sportivilor din categoriile elite și amatori.

Pentru iubitorii de ciclism s-au pregătit două zile cu două trasee distincte în care vor simți spiritul autentic al mountainbike-ului. Pe lângă traseele spectaculoase de XCO și XCP, care vor fi pregătite de către Lucian Logigan, campion național și balcanic la mountainbike, concurenților li se pregătesc o mulțime de surprize.

Startul și sosirea vor fi amenajate în campusul UMF, iar pasionații de mountainbike vor pedala pe frumoasele dealuri din Transilvania, prin livezi și păduri, locuri ferite de agitația cotidiană și poluarea orașelor, simțind adrenalina pe două roți. Între cele două competiții, participanții se vor putea relaxa la complexul acvatic al Universității, la pasta party și la evenimentul Chill&Vinyl, cu muzică de pe vinyl-uri, proiecții, mapping 3D și lumini.

Pe lângă cele două competiții, vor avea loc vineri, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, o serie de activități interactive pentru copii, precum și o expoziție moto organizată de Asociația Moto TGM.

Informații suplimentare despre înscrierile la concurs, tarife și trasee se pot obține accesând site-ul BIKEDAYS sau de pe pagina evenimentului.

Post a Comment