17 Jun, Monday
0° C
TOP

Despre acest weekend

Aruncând un ochi peste evenimentele anunţate pe facebook, am zis să fac un scurt rezumat, despre cine ce organizează.

Am văzut că în această seară top of the list ar fi Zanza cu Summer warm-up party cu Chionghee, despre care nu am nici măcar un indiciu să vă lămuresc cine ar fi. Ce pot să fac e să las linkul către pagina de fb a evenimentului. Apoi ar fi Office cu concert live, cum ne-am obişnuit deja, al trupei Rotilos. Nu are nici un rost să intru în amănunte, că deja am scris tot ce se putea despre ei. Am mai văzut că cei din Backstage au introdus, în gama lor de produse bere nefiltrată Ciuc, aşa că dacă sunteţi fani, puteţi merge şi până acolo zilele acestea să vedeţi despre ce este vorba.

Sâmbătă, se ştie deja, e mitingul aviatic, dis de dimineaşă pe aerodromul Tg Mureş, de pe strada Libertăţii, iar spre seară se dă startul ConectACT, eveniment deja lăudat de mine.

Pe când se lasă întunericul, încep şi concertele. Primii sunt J’ai Bistrot cu byron, eveniment anunţat de noi. Apoi Office concert live, din nou, trupă veche la ei în pivniţă şi anume Hijack. Ultimul anunţ de pe facebook este venit din partea cafenelei Kaldi, care îi/îl prezintă pe Billy-On-Air. Despre Kaldi am scris, e vorba de cafeneaua din Piaţa Teatrului, deasupra localului Incanto.

Dacă aveţi alte sugestii, sunteţi invitaţii mei să lăsaţi aici un comment, să fie cât mai multe opţiuni pentru acest sfârşit de săptămână.

Începe  să se simtă că e vară, sper să fie una prolifică pentru noi toţi.

Până una alta, e vineeeeeri, şi de la mine pentru toată lumea: liber la distracţie :).

Poza e luată de aici.

Post a Comment