Târgu Mureş
30 May, Thursday
15° C
TOP

Zilele Tirgumuresene

Pentru că săptămâna aceasta se desfăşoară marea sărbătoare populisto electorală a oraşului trebuie să scriem şi noi ceva ca să mai creştem un pic la trafic, ca oricum nu ne citeşte nimeni.

Partea bună e că totuşi există un Dumnezeu şi el nu bate cu bota, pentru săptămâna aceasta a anunţat ploi , coduri colorate de ploi şi sperăm din suflet să se aleagă praful de toată mizeria de festival aranjat de primăria oraşului.  Evident că n-au învăţat nimic de la cei care au organizat Bier Fest acum o săptămână şi acum vor fi tarabe cu pijamale, mici , totul făcut haotic şi fără nicio logică, iar pe scenea festivalului vor urca cele mai scumpe formaţii româneşti întru bucuria alegătorilor.

Luni , aka azi de la ora 18, se desfăşoara caricatura cunoscută drept Miss şi Mister Tg Mureş. După cum bine ştiţi, pentru a nu părea un concurs trucat, fetele cu şanse  şi care nu trebuiau să câştige n-au trecut de preselecţie. Aşa că dacă doar una vi se pare bună şi că aia merita să câştige…. ehe ţeapă!  o să bage scuza că iar n-au venit fete la preselecţie…. dar ghinion că acum există FB şi au mers. Smiley va cânta şi va prezenta în acelaşi timp.  Update de ultim moment , concursul se ţine la Casa de Cultură a Studenţilor din cauza vremii.

Marţi e ziua dedicată muzicii maghiare. La Casa de Cultură a Studenţilor

Miercuri, Spre seară , după ora 19 la casa de cultură a studenţilor , Doru Octavian Dumitru (e la fel de amuzant ca un cortegiu funerar) şi bineţeles Mirabela Dauer – cred că vine cu tigaia Dry cooker, Raoul şi Diana Lucacs habar n-am cine sunt şi ce cântă.

De aici începem şi noi să ne rugăm să fie cod portocaliu de ploi…. şi să spele ţigănia din cetate.

Joi începe toată treaba în cetate după ora 19.. Evident un pic de campanie electorală cu trupe Cvasianonime printre care se amestecă şi excepţiile ca Holograf sau Defender.

Vineri o ardem chill cu muzică populară mai de după-masa aşa…. când iese lumea de la lucru pe la ora 16.  Ce-ar merita urmărit ar fi trupa de muzică tigănească tradiţională “Kush-Kush” şi Cargo. Restul sunt artişti cvasiexpiraţi.

Sâmbătă vine şi preotul escroc de la Moşuni, Cristian Pomohaci,  să ne cânte…. că ne-a demonstrat Primarul că fără Dumnezeu şi oamenii lui nu există campanie reuşită. Iar spre seară Fly Project, Zanzibar -Ungaria şi Trupa Vama vor încheia ziua.

Duminică personal i-aş urmări pe Ioan Bocşa şi pe Ionuţ Fulea….  iar spre seara o rockăim cu Voltaj şi Iris.  Evident  nelipsitul foc de artificii …

Şi cu asta se încheie o minunată săptămâna de campanie electorală, când Florea şi compania vor face băi de mulţime, se vor poza cu copii, vor strânge mâini şi ne vor promite câte în lună şi în stele.  Să ne rugăm deci să vină potopul săptămâna asta…

Comments (5)

 • duminica 3 iunnie cica e si concurs de karting pe pandurilor. cel putin asa suna anuntul lasat in bloc de polutia primariei (aka comunitarii)

  reply
 • Constantin

  Greşeli ortografice – poi se poate
  Atunci cand vrei să desparţi un cuvant, decuplează limba romană din bară, pentru că iese un mare “+” :))

  reply
 • Mihai, lasă-i pe critici în pace că aşa bine am râs. ”Partea bună e că totuşi există un Dumnezeu şi el nu bate cu bota, pentru săptămâna aceasta a anunţat ploi , coduri colorate de ploi” Dă Doamne ploaie zic şi io :))

  reply
 • Bianca

  Diana lucacs ii o ratata de copila de 15 ani care s-a nascut in mures dar acum sta la bucuresti si are figuri de bucuresti ca vezi doamne de la coada vacii ajunge acolo. E o cioara de fata toata toata fite si impresii

  reply

Post a Comment