Târgu Mureş
02 Jun, Friday
14° C
TOP

Donează sânge și ești răsplătit! #UNTOLD

Ajuns la a treia ediție, UNTOLD continuă și în acest an campania BLOOD NETWORK.  Împreună cu platforma tehnologică de donare de sânge „Și Eu Donez”, organizatorii UNTOLD  lansează campania de donare de sânge care a mobilizat mii de tineri din România și care a demarat în 2016 prima Rețea a Donatorilor Benevoli de Sânge din țară. Campania se desfășoară în perioada 14 iunie-10 iulie.

Anul acesta, mecanismul funcționează astfel:

  • donezi sânge la una din caravanele mobile între 08:00-12:00

CLUJ-NAPOCA: 17-18 iunie, BULEVARDUL EROILOR

BUCUREȘTI: 24-25 iunie, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA CHARLES DE GAULLE

TIMIȘOARA: 1-2 iulie, IULIUS MALL

CONSTANȚA: 1-2 iulie, PARCUL TĂBĂCĂRIE

  • te înscrii în baza de date ”Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro)
  • primești un bilet gratuit la UNTOLD

Eu zic că-i destul de simplu 😇

Toți donatorii din țară care intră și în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru UNTOLD. Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/blood-network, unde trebuie să completeze formularul solicitat și să atașeze o poză cu adeverința de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere: reducerea este de 15O LEI + taxe din prețul final de 550 lei + taxe ale abonamentului.

Momentan, rețeaua donatorilor benevoli de sânge de pe platforma Și eu donez, înseamnă 4000 de membrii, din care peste 1700 s-au înscris în perioada campaniei BLOOD NETWORK 2016.

EDY CHEREJI, director de Marketing și Comunicare UNTOLD

Alături de partenerul Kaufland și platforma „Și eu donez” continuăm tradiția și în acest an. Vom încerca din nou să îi facem conștienți pe tineri de importanța donării de sânge. Împreună, donatori și parteneri, am construit deja prima bază de donatori benevoli de sânge din România și ne dorim ca această bază de date să crească de la an la an.

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, partener oficial al UNTOLD 2017, în parteneriat cu platforma Și Eu Donez, McCann Erickson România dar și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.

Tu când te duci să donezi sânge? 💉

Post a Comment