Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP
Weekend aniversar la Shopping City

Weekend aniversar la Shopping City Târgu Mureș

Între 15 – 18 iulie OutInMures îți recomandă un Weekend aniversar la Shopping City unde ți se pregătește un weekend aniversar plin de surprize și activități distractive!

Centrul comercial ți-a pregătit un program special, cu experiențe în ton cu tematica disco anii ‘80, concert aniversar, show de improvizație, premii la cumpărături și reduceri exclusive în magazine. Dacă vei sărbătorii alături de Shopping City vei putea intra în tombola cu super premii – vouchere cadou pe loc și marele premiu – 2 bilete la festivalul UNTOLD.

Pe toată durata weekendului aniversar, vei fi întâmpinat de atmosfera de petrecere disco a anilor ’80 și vei avea parte de surprize la tot pasul. Te vei întâlni cu personaje în tematica  anilor ’80, iar la photo booth-ul special amenajat îți vei putea face fotografii în stilul pop-art. De asemenea, vei avea ocazia de a interacționa cu o pădure muzicală prin care îți vei crea propria melodie în pași de dans.

Pe 16 iulie 2021, cântăreața Andreea Vîlcan va susține un mini-concert special pentru publicul care sărbătorește alături de centrul comercial. Mai mult, pe 17 iulie 2021, ești invitat la un spectacol inedit de improvizație alături de Trupa Funkers.

Weekend aniversar la Shopping City care ți-a pregătit automat și o tombolă cu SUPER PREMII!!

Totodată, dacă vei ajunge în mall în weekendul 15 – 18 iulie 2021 vei putea intra în tombola cu super premii: vouchere cadou pe loc și marele premiu – 2 bilete la festivalul UNTOLD. În plus, până pe 30 august 2021, te bucuri de reduceri aniversare de până la 80% în magazine, iar cumpărăturile de minimum 200 de lei le aduc premii instant la Infodesk.

La mulți ani Shopping City iar ție, clientului, spor la cumpărături și baftă la tombolă! Pregătește-te pentru zile tare faine! Ne vedem acolo! 😀

Post a Comment