Târgu Mureş
20 May, Monday
16° C
TOP

Dracula Horse Festival

Dracula Horse Festival a început astăzi, 27 septembrie 2019!

Care este programul și ce activități te așteaptă în cele 3 zile de festival?

Pregătește-te să vezi domeniul așa cum nu l-ai mai văzut niciodată, în straiele de sărbătoarea ale necuvântătoarelor iubite; trei zile de feerie și bucurie!

Porțile festivalului s-au deschis astăzi, de la ora 16:00 pentru cei care și-au cumpărat abonamente. Concertele de la Barbeque și Spectacolul celor 6 cai friesani o să fie principalele atracții ale zilei de 27 septembrie.

Peste zece spectacole de călărie care implică 20 de cai de rasă vor avea loc în cele 3 zile ale Dracula Horse Festival.

Detalii despre Domeniul Dracula Daneș

Festivalul are loc la Domeniul Dracula Daneș situat la numai 7 km de Sighișoara. Domeniului i s-a dus departe vestea ca fiind un loc special din inima Transilvaniei. Magia locului, artiștii prezenți la eveniment, spectacolele de acrobatică ecvestră, frumusețea cailor și a peisajelor zonei sunt câteva din ingredientele principale pentru o nouă experiență de festival.

Spectacolele de anul acesta de la Dracula Horse Festival

Principalele evenimente din cadrul festivalului sunt:

  • concertul trupei Voltaj de sâmbătă, 28.09.2019 de la ora 21:00,
  • spectacole de călărie cu actorul Denis Ștefan,
  • Symphonic Horse Show,
  • parada trăsurilor și turnirul medieval și
  • ateliere.

Vei putea urmări spectacolele ecvestre pe două arene principale, una din ele fiind amenajată indoor și cealaltă outdoor, dar și în diferite alte zone de la domeniu amenajate special pentru festival. Întreaga zona de festival este împărțită în diferite zone tematice, de la zona Western până la zona medievală sau mexicană.

Informații utile

La cererea clienților au fost puse în vânzare și bilete pentru ziua de vineri la prețul de 38 de lei. Biletele pe zile, abonamentele și biletele pentru concertul Voltaj se pot achiziționa pe tot parcursul weekendului de la intrarea în festival.

Restaurantul Domeniului Dracula Daneș va fi deschis, ca de obicei, pentru toți clienții care vor să îi treacă pragul, nu doar pentru festivalieri.

Post a Comment