Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP
starul Dracula Horse Festival

Dracula Horse Festival

Pe lângă spectacolele de călărie, parada de trăsuri și atelierele de dresaj, potcovit și format conexiuni cu caii. Dracula Horse Festival mai anunță două momente care nu și-ar fi putut găsi un loc mai potrivit 🙂 Acestea sunt concertul trupei Compact, din prima zi de festival, și spectacolele actorului Denis Ștefan, a cărui poveste sună cam așa:

Starul Dracula Horse Festival

Fiind nevoit să joace ca actor și cascador în diferite producții cinematografice. Starul Dracula Horse Festival a ajuns să dezvolte o adevărată pasiune pentru dresajul cailor, devenind din ce în ce mai dedicat acestui hobby.  Este renumit în acest domeniu pentru organizarea a numeroase evenimente și ateliere ecvestre, în care își împărtășește cunoștiințele despre dresajul cailor într-o manieră care să fie și practică, și spectaculoasă, dar și pe înțelesul tuturor. În cadrul festivalului, Denis Ștefan va susține demonstrații de tras cu arcul de pe cal și demonstrații de arme. Restul poveștii – la Domeniul Dracula Daneș în 20-21 octombrie 😉

În programul oficial al festivalului mai sunt și degustări de vin, spectacole de acrobație ecvestră, workshop-uri de tras cu arcul, traseuri cu ponei, proiecții de filme și spectaculosul Symphonic Horse Show – în care eleganța cailor se va îmbina cu acordurile muzicii clasice într-o atmosferă de poveste. 

Biletele vor fi în valoare de 89 RON (sâmbătă), 49 RON (duminică), respectiv 118 RON (ambele zile). Copiii sub 7 ani beneficiază de intrare gratuită, iar copiii cu vârsta între 7-14 ani de 50% reducere. 

Un weekend (la Daneș) cât se poate de relaxat! 😀

Post a Comment