Târgu Mureş
28 Sep, Thursday
19° C
TOP

Dracula Horse Festival

Dragi iubitori de cai, și nu numai anunțăm cu drag…

Spectacole ecvestre, muzică și zeci de alte activități atractive la prima ediție Dracula Horse Festival!

În inima Transilvaniei, nu departe de Sighișoara, înconjurați de peisajele de poveste de la Domeniul Dracula Daneș, va avea loc în perioada 20 – 21 octombrie 2018 prima ediție Dracula Horse Festival”.

Un sfert de secol a trecut de când porțile domeniului au fost deschise pentru vizitatorii din întreaga lume, iar acest festival reprezintă un mod aparte de celebrare a celor 25 de ani de activitate.

În mijlocul naturii, înconjurați de boemele peisaje transilvănene, sunteți invitați ca timp de două zile să vă reconectați cu natura și să vă bucurați de liniștea ținuturilor. La acest festival, personajele principale vor fi caii, făpturile fantastice și mitologice care de-a lungul timpului și-au dovedit măiestria, eleganța și loialitatea.

O serie de evenimente dedicate lor vor avea loc în cele două zile de festival, de la spectacole ecvestre până la ateliere de dresaj sau potcovit. Cei prezenți la evenimente se vor putea bucura acrobații pline de suspans, numere de dresaj din înalta școală spaniolă, concerte, simpozioane și ateliere.

Nu numai voi, pasionații de cai și călărie, sunteți așteptați la Domeniul Dracula Daneș în cele două zile de sărbătoare, ci toți cei care vă doriți ca timp de două zile să vă redescoperiți, să uitați de activitățile cotidiene și să vă bucurați de concertele simfonice, degustările de vin, plimbările cu trăsura și de celelalte activități din festival sau pur și simplu să vă bucurați de zilele liniștite de toamnă și de peisajele mirifice transilvănene.

Domeniul Dracula Daneș

Dacă am zâs că-i fain la noi, apăi îi sută-n mie!

Publicată de Domeniul Dracula Daneș pe Joi, 5 Ianuarie 2017

Domeniului Dracula Daneș i s-a dus departe vestea ca fiind un loc special din inima Transilvaniei. Magia locului, artiștii prezenți la eveniment, spectacolele de acrobatică ecvestră, frumusețea caiilor și peisajele zonei par a fi numai câteva din ingredientele principale pentru o nouă experiență de festival. Un festival care își propune să ne aducă mai aproape de natură, să experimentăm lucruri noi, să descoperim magia zonelor transilvănene și să ne bucurăm de momentul prezent.

Biletele pentru eveniment pot fi cumpărate de pe site-ul www.dracul.ro sau de pe site-urile partenerilor: www.entertix.ro și iabilet.ro

Prețuri:  89 lei/ zi și 139 lei/abonament.

Pachete speciale pentru familie: copii de cel mult 7 ani, însoţiţi de părinţi au intrare gratuită, iar cei cu vârsta între 7-14 ani au reducere de 50%. Biletele pentru copii pot fi cumpărate numai de la locație ( Domeniul Dracula Daneș).

Un weekend plin, un weekend de familie, în mijlocul naturii, înconjurați de frumoșii cai, multe activități creative și atractive. Acesta este weekendul 20 – 21 oct.2018 la Domeniul Dracula Daneș. 🙂

Post a Comment