Târgu Mureş
21 May, Tuesday
27° C
TOP

Spectacolul Regie

Vă scoatem la teatru!! Un nou spectacol vă așteaptă 🙂

”Secretele fac parte din viaţa noastră. Gravitează în jurul nostru: le putem auzi ecoul din perete şi vedea imaginea din oglindă. Uneori nu spunem nimic din dragoste, alteori din datorie sau pur şi simplu din propria iniţiativă. Credem noi. Dar asta este doar adevărul nostru. Numai instinctul de supravieţuire ne stimulează să pretindem că respectăm adevărul celuilalt. De fapt, suntem toţi actori. În realitate, cariera noastră este o bandă Möbius, care se întoarce în aşa fel încât să nu cădem de pe ea în timp ce, din cauza unor miracole ascunse, realitatea noastră cu două dimensiuni devine o scenă cu trei dimensiuni.”

Cu aceste cuvinte se recomandă spectacolul REGIE de Bartis Attila, cu o dublă premieră: premiera mondială a textului şi prima regie a scriitorului născut la Târgu Mureş.

Din distribuţia spectacolului Companiei Tompa Miklós fac parte: János: KORPOS András, Olga: P. BÉRES Ildikó, Lili: KÁDÁR Noémi, O femeie: KISS Bora, Sándor: KILYÉN László, Péter: BARTHA László Zsolt, Recuziter: GALLÓ Ernő, Paramedici: CSÍKI Szabolcs, VARGA Balázs. Regizor: BARTIS Attila; Decor-costume: MÁRTON Erika; Asistent regie: KÖLCZE Kata.

Spectacolul va putea fi vizionat  marți, 2 octombrie 2018, de la ora 19:30 la Sala Mică a Teatrului Național Târgu Mureș.

Spectacolul este recomandat persoanelor peste 14 ani și este supratitrat în limba română.

Biletele se pot procura de la casieria din incinta Teatrului Naţional Târgu Mureş (marți-vineri orele 9.00-15.00 şi înainte de spectacol), de la Agenţia de Bilete din Palatul Culturii (marți-vineri orele 12.00-17.30) și on-line pe www.biletmaster.ro.

Să vă bucurați de încă un spectacol de neratat! 🙂

Post a Comment