Târgu Mureş
19 May, Sunday
12° C
TOP

Dupa 3 luni

Pe 17 aprilie Outinmures.ro a facut 3 luni de activitate. sa ne laudam cu statistici…

Avem 158 de articole scrise, ceea ce e o medie de aproape 3 posturi pe zi , avem aprox 370 de comentarii….

Am aparut in presa , am aparut pe coperta la revista  Lectura nr 5 , facem partenriate cu tot felul de publicitari, deci ne merge destul de bine.

Am ajuns pe locul 2019 în zelist, din vreo 60 de mii contează şi asta.

Ca si vizitatori avem o medie de 100 + unici pe zi , cu destul de multe spike-uri peste 150, in special in weekend, peste 65% sunt din Tirgu Mures, iar timpul mediu petrecut pe site e de peste 2 minute si jumatate.  De aici concluzionez că site-ul nostru îşi face datoria , se adresează celor care sunt interesaţi de noi şi care găsesc la noi informaţia pe care o caută.

48% vin din motoare de căutare şi 41% vin de site-uri partenere sau facebook.

Cele mai interesante date sunt totusi cele demografice. Sincer nu m-am aşteptat la o astfel de distribuţie dar măcar ştim pe viitor unde trebuie sa mai lucrăm şi avem o anumită idee cui ne adresăm.

Pe sexe : 60 % sunt femei, 38% sunt bărbaţi. 2% sunt indecişi 🙂 deci avem o majoritate absolută feminină.

Pe vârste: 64% sunt cu vârste cuprinse între 18-24 de ani si 21% 25-34 de ani. Majoritate covârşitoare sunt tineri, probabil studenţi, sau proaspăt angajaţi care mai au poftă de distracţie. Pe segementul 18-24 de ani numărul fetelor e dublu faţă de cel al bărbaţilor. În schimb pe segmentele de vârstă  peste 25 -34 si 35-44 bărbaţii sunt majoritari….

Ce concluzie trag eu de aici, ar trebui sa promovăm evenimente pentru femei până  în 25 de ani şi  pentru bărbaţi care deja lucrează şi au venituri.

😛 cum vi se pare statistica? dar noul design?

Mulţumiri evident la Lenesu, Anca, Mie tuturor celor care ne suţin şi care ne citesc!

Sursele pentru aceste date sunt: google analytics pentru perioada 23 martie 22 aprilie şi facebook insights –

 

Post a Comment