Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP

Dupa 5 luni

Am început acest blog pe 17 ianuarie 2011.  am ajuns la frumoasa vârstă de 5 luni suntem ca un copil mic… deja ridicăm capul ne învârtim singuri şi incepem să ne obişnuim cu lumea înconjurătoare…

Pentru ultima luna am facut  o medie de 230 de unici pe zi.Avem 480 de fani pe facebook ceea ce face o medie de 96 like-uri noi pe luna. Proportia intre barbati  si femei  a ramas exact aceeasi 60% vs 38%.

Partea buna e ca strangem comentarii care desi nu sunt multe  majoritatea pertinente. in jur de 80 de comentarii noi pe luna din care le-am exclus pe cele ale autorilor.

Din punct de vedere al surselor de trafic, in jur  60% este din google…. care coroborat cu faptul ca traficul s-a dublat in doua luni , fara sa schimbam absolut nimic din punct de vedere tehnic , ne demonstreaza ca motorul de cautare ne considera relevanti pentru cautari.  practic traficul a crescut doar pentru ca google ne trimite mai multi cititori.

Facebook e o sursa foarte importanta cu 22%.  Dar aici avem si peste 650 de interactiuni unice pe luna, si 38de mii de afisari ale mesajelor. E semnificativ mai mult decat cele 15 500 de afisari lunare ale blogului.

in rest in Zelist am revenit pe unde ne era locul dupa o perioada de ratacire si am ajuns la pozitia 2244.

Na cam asta e rezumatul celor 5 luni, incepem sa contam, lumea aude de noi, stie de noi.

Tot e bine!

 

Comments (1)

Post a Comment