Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP

E fun?! Nu, e Medifun!!!

E vremea înrolării la distracţie!

Cum unde?  În Armata Medifun! În perioada: 16-19 iunie!

Înscrierile echipelor se fac pâna la data de 14 iunie.

Dar v-am luat prea repede cu informaţiile acestea şi nu v-am spus  ce înseamnă Medifun. Aflat la a 11-a ediţie (la 4 am fost şi eu până acuma), acesta este un Festival Studenţesc Cultural-Sportiv, organizat de Liga studenţiilor U.M.F Tg. Mureş unde mai multe echipe se întrec în mai multe probe sportive şi nu numai, în speranţa câştigării trofeului, dar mai ales pentru distracţie.  Şi student  înseamnă  să participi măcar o dată la Medifun, că altfel ai făcut facultatea degeaba, indiferent că e UMF, Petru Maior sau altele.

Toate informaţiile despre echipe şi regulamente le găsiţi pe pagina de facebook, dar şi pe site-ul oficial, unde găsiţi şi clipurile din anii trecuţi. Apar şi eu pe acolo, ghiciţi în ce echipă eram?

Să vă spun cum a început pentru mine nebunia Medifun. Pentru că e o adevărată nebunie, ce începe de joi seara, între căminele studenţeşti, şi ţine până duminică, dar dacă mai pui şi cheful final, clar ajungi acasă doar luni.

Boboc fiind, prin cămine cutreieram, şi am văzut un afiş pe uşa căminului 2 (care pe atunci era mixt…ce mişto!), scria ceva de Medifun, echipe, bla, bla, bla. Vreau şi eu! Iar după câteva zile, iată-mă direct în toberoane, nu la figurat, ci la propriu. Trebuia să facem o plută din 200 de pet-uri, şi unde le găseai?… Exact! Cam aşa a început nebunia. Tremuram de frig noaptea în curtea facultăţii, dar nici de-al dracu nu plecam acasă, vroiam să văd cum poate zbura un ou de la ultimul etaj al clădirii fără să se spargă. Iar celebrei “Liste Neagre“,  nu-i păsa că era trei noaptea. Vroia coarne de cerb? Aduceam coarne de cerb!

Medifun-ul înseamnă de fapt o echipă, alături de care “lupţi”,  improvizezi, cânţi imnul, faci scenete, fluturi steagul, faci clădirea prefecturii din scobitori sau chiar pe Avram Iancu călare din cutii de bere. Înseamnă să ştii să câştigi şi să pierzi, şi să nu uiţi să te distrezi!

Soldat! Eşti gata de raport?

Post a Comment