Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

E rost de petrecere: C4 e aici

Mult aşteptatul proiect C4, cel care ne-a ţinut în suspans vis a vis de locul unde se va desfăşura, devine în sfârşit realitate.

Din fericire am aflat din timp despre acest proiect, astfel că pot să vă informez deja, ce presupune şi pe când să vă bifaţi în agendă, să nu rataţi marea inagurare. C4 este un brand de petrecere, de care va beneficia şi Târgu Mureşul. Patry-urile vor avea loc lunar, iar preţul unui bilet va începe de la 10 lei în sus. Elementul distinctiv al acestei petreceri, este că nu se comercializează nici un fel de băutură, si aceasta pentru că proiectul se vrea unul muzical şi nu unul financiar. Fiecare poate să îşi aducă de acasă (în recipiente de platic obligatoriu) orice doreşte să consume, interzise fiind doar băuturile peste 50 grade.

Tipul de muzică ce va putea fi ascultat la petrecere este divers: dubstep, electro-house, breaks, glitch hop, garage, electro, hip hop, trip hop (what is trip hop??????) iar pe grupul de facebook puteţi să solicitaţi ce piese vreţi să ascultaţi cu condiţia să fie “cu max. 3 luni vechime (youtube / soundcloud / vimeo)”.

Mai multe detalii găsiţi pe facebook, şi vă sfătuiesc să verificaţi, (mai ales regulamentul) pentru că mi se pare un concept foarte bun, şi cred eu binevenit în al nost’ Tg Mureş ; ne mai scoate din cotidian.

Inagurarea C4 va avea loc pe 30 iunie, în fostul club Exit. Dintre cei invitaţi nu îl ştiu decât pe Sauce – http://soundcloud.com/sauce-facem-records, pe care aştept să îl revăd cum mixează,  dar va fi o ocazie buna să îi cunosc şi pe ceilalţi SHVR – http://djshiver.ro/, BODO – http://soundcloud.com/bodo-dubstep, DOBIX – http://youtu.be/arq-8edGvBs, , PACWARZ – http://soundcloud.com/pacwarz, HOREA PIPER – http://soundcloud.com/horea-piper.

Legat de orar e ceva dubios aici: am citit că party-ul începe la 12 amiaza şi se încheie la 12 noaptea, ceea ce nu e cool deloc, părerea mea. Se pare că primăria ar avea o problemă cu evenimentele desfăşurate după 12 noaptea şi că atunci se dă stingerea, dar eu sper să reuşească să rezolve situaţia. (aparent se ocupă cineva de asta).  Evident am să revin cu un update, odată cu apropierea marii deschideri, să nu las loc de îndoieli.

Până atunci, vă urez să nu vă topiţi pe căldurile acestea şi spor în tot ce faceţi.

 

Post a Comment