Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
14° C
TOP

EC2015 sub semnul Capitalei Europene a Tineretului

Electric Castle Festival și Federația SHARE își unesc forțele pentru a atrage cât mai mulți tineri din toată Europa la Cluj în anul în care orașul este Capitală Europeană a Tineretului.

„Parteneriatul din acest an este un pas firesc prin care se întâlnesc două concepte destinate tinerilor și care își doresc să promoveze Clujul. Împreună, ne dorim să aducem aici nu doar oameni din toată țara, ci și din restul Europei, într-o perioadă în care oricine trece prin Cluj va găsi cu siguranță o activitate pe placul lui – culturală, de divertisment sau sportivă. Lucrăm cu aceleași obiective pe termen lung – creșterea atractivității acestei zone pentru tineri și o implicare în dezvoltarea vieții culturale și sociale”, a declarat Andi Vanca, PR Manager Electric Castle.

În 2015 Clujul are programe dedicate tinerilor pe parcursul întregului an, o parte din activitățile și concertele Electric Castle vor avea loc, la această ediție, sub numele de YOUTH PARK. Acesta include 2 scena ca mărime a festivalului Red Bull Music Academy, un BMX track, traseul pentru demonstrații și întreceri pe două roți și zone de Food Court. Tot în YOUTH PARK se înscrie anul acesta și BOOHA Mansion, cu deja celebrele petreceri de la marginea piscinei, care vor avea loc în fiecare zi. O activitate de succes în edițiile precedente, Silent Dance, se va desfășura anul acesta tot sub egida YOUTH PARK.

11350445_807538566027554_8800076222096114152_n

„Federația Share susține festivalurile Clujului, o parte cheie a ceea ce înseamnă Capitala Europeană a Tineretului. Ne bucurăm de această colaborare, de parteneriate solide pentru <<Cluj 2015>>, precum e cel cu echipa Electric Castle. Youth Park-ul pregatit la Electric Castle reflectă spiritul Capitalei Europene a Tineretului. Concerte, relaxare, lectură, provocări – sunt convinsă că participanții se vor bucura din plin de această zonă de festival și că experiența de la Cluj îi va face pe vizitatori să revină în Capitala Tineretului.” Diana Apan, PR al programului Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeană a Tineretului.

Abonamentele Electric Castle sunt în acest moment SOLD OUT, toate fiind vândute într-un timp record, până în 16 mai. Mai sunt în continuare disponibile bilete de o zi, care sunt accesibile printr-o rețea de distribuție națională: site‑ul electriccastle.ro, aplicația de mobil Electric Castle (iOS& Android), site-ul eventim.ro, rețeaua Eventim (Domo, Germanos, Orange, Vodafone, Cărturești) și locațiile partenere Electric Castle. Mai multe detalii pe http://electriccastle.ro/tickets

See you there!! 😀

 

Post a Comment