Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP

Electric Castle – Day 3!

Ziua 3 – ziua pe care am așteptat-o cel mai mult!

 

Da! A fost și o cerere în căsătorie!! 😀

Sâmbăta pentru noi a început cam pe la ora 17.00 când ne-am făcut și noi apariția la castel.

Atmosfera foarte chill a reprezentat calmul de dinaintea furtunii căci pe la 19.30 a sosit și ploaia mult așteptată de cei care au savurat anii trecuți muzica artiștilor preferați în cizme de cauciuc și cu pelerine de ploaie, pentru că nu-i Electric Castle dacă nu plouă, nu-i așa? 😀

Mixul de stiluri muzicale a fost extrem de divers fiind prezenți pe cele 9 scene artiști cu muzică de la electro până la rock, jazz și reggae, dintre care headlinerii serii au fost Architects, Alt J și Duke Dumont care au reunit în fața main stage-ul peste 42.000 de suftele care au vibrat pe ritmurile muzicii lor.

Primii artiști la care am fost ieri au fost mult îndrăgiții The Mono Jacks care ne-au încântat cu muzica lor până ce a venit ploaia.

Mai spre seară ploaia a fost invocată de Subcarpați care au reușit să adune un număr foarte mare de oameni concurând cu publicul de la marii artiști internaționali, ceea ce demonstrează că și muzica româneacă de calitate este la fel de apreciată.

După cum v-am mai spus și în alte articole eu, personal abia am așteptat să îi ascult pe Alt J care au avut un mesaj pentru fani, care sună cam așa:

Muzica noastră s-a născut pe vremea când eram studenți la Cambridge; atunci, la facultate, am plecat din orașele noastre, de lângă familiile noastre, pentru a descoperi noi idei și noi oameni

deci nu vă temeți de a ieși din zona de confort. 🙂

Troyboi a reușit să energizeze publicul prezent în Hangar prin mixul de melodii alese și a fost ultimul artist de pe lista noastră de sâmbătă.

Mulți alți artiști vor urca astăzi pe scene așadar…ne vedem acolo sau stați cu ochii pe noi ca să vă spunem și arătăm cum a fost! 😀

 

Photo Credit: OutInMures + Electric Castle

Post a Comment