Târgu Mureş
25 Feb, Sunday
14° C
TOP

Electric Castle – Day 4!

Ultima zi a festivalului, poate cea mai plăcută zi, deși mai spre seară a fost destul de frig pentru luna iulie.

Am deschis ultima zi de festival în jurul orei 17:00, alături de multă multă lume bine dispusă (mai exact 41.000 de fani electrici), dornică de distracție sau de relaxare în zonele special amenajate. Concertele au fost și ele la un nivel destul de ridicat și cred că au fost printre preferatele mele dintre toate cele 4 zile, deși artiștii pe care eu îi așteptam au cântat în primele trei zile ale festivalului.

Cea mai electrică zi, cel puțin pentru noi – datorită:

 • activitățiilor – am participat la parade, jocuri și am vizitat tot ce am ratat în primele zile 🙂
 • meniului – am păpat gogoși electrice (Hangover Donut) și burgeri electrici (Electric Burger), care au fost un deliciu pentru papilele noastre gustative
 • concertelor
 • vremii – o ploaie de vară cu soarele deasupra noastră

Soarele, speranța că nu va ploua și vibranta veselie a tot ceea ce înseamnă Electric Castle ne-a dat energie pentru o ultimă zi plină de concerte.

Diamonds Are Forever au făcut ca hangarul să fremete a rock, și pot să zic că au sunat chiar bine, deși nu-s un fan al genului.

Diamonds are forever Electric Castle OutInMures

Tot la Hangar ne-am bucurat de muzica britanicului Youngr, un one-man-show în adevăratul sens al cuvântului. Tobe, clape, chitară, voce, toate într-un singur om în același timp, cu multă multă energie și bucurie de a cânta, cu siguranță un artist 100%.

Șuie Paparude – primul concert pe care l-am prins la scena principală – au avut un concert bunicel, zic bunicel pentru că i-am mai văzut și știu că pot mult mai mult de atât, dar mna toată lumea are și zile mai puțin bune, nu-i așa?

În schimb, Franz Ferdinand au avut un concert de nota 10, chiar a avut tot ce-i trebuie! Muzică bună așa cum ne așteptam, energie muultăăă muultăăă și un public care chiar dacă a fost poate puțin obosit după cele 4 zile de dans continuu s-a conectat și a fost exact așa cu trebuie. 🙂

deadmau5 a fost cel care a zis gata, festivalul se termină aici, el fiind cel care a încheiat seria concertelor de pe Main Stage, dar distracția a continuat până în zorii zile de luni la celelalte scene puțin mai micuțe.

Acum putem spune că ediția cu numărul cinci a fost un succes garantat, multă lume, multă distracție, mulți muzică de la artiști români și internaționali. Mai vrem! Mai vrem! Mai vrem!…așteptâm cu nerăbdare ediția de anul următor.

See you at Electric Castle 2018!

[AFG_gallery id=’27’]

photo credit: Dorin Bonta

Comments (2)

 • Bogdan

  Soarele, speranța că nu v-a (corect este “va”) ploua și vibranta veselie a tot ceea ce înseamnă Electric Castle ne-a dat energie pentru o ultimă zi plină de concerte.

  Cu stima,
  Bogdan

  reply
  • Ovidiu

   Mulțumim pentru vigilență! Corectăm! 😀

   reply

Post a Comment